Wanted! Colleague to manage the financial administration

Wanted! Colleague to manage the financial administration

Approx. 8 hours a week | preferably you can start right away

MU IS LOOKING FOR A COLLEAGUE TO MANAGE THE FINANCIAL ADMINISTRATION 
Approx. 8 hours a week / preferably you can start right away

Download de vacature in PDF (in Dutch only)

MU is op zoek naar iemand die kan structureren als geen ander en er lol in heeft om zaken
zo overzichtelijk mogelijk te maken. Iemand die graag in een team werkt, maar ook heel goed zelfstandig uit de voeten kan. Een cijfer-vreter die het leuk vindt om in een creatieve omgeving te werken en te allen tijde het hoofd koel weet te houden.

MU streeft ernaar om een meer inclusieve en diverse organisatie te zijn en daarmee een meer evenwichtige afspiegeling van de samenleving. Dit heeft zowel betrekking op de makers met wie we werken als binnen de eigen organisatie. Als dit je aanspreekt, word je van harte uitgenodigd te solliciteren.

WAT JE DOET
Binnen MU ben je verantwoordelijk voor alle handeling omtrent in- en verkoopfacturen en je bewaakt het overzicht over de financiële stromen. Intern werk je nauw samen met de directie en alle budgethouders en extern met het administratiekantoor en de accountant. Maandelijks bereid je de btw-aangifte voor en ééns per jaar de jaarrekening. Daarnaast ondersteun je bij het maken van financiële overzichten c.q. realisaties voor fondsen en partners.

Om je werkzaamheden uit te kunnen voeren is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van het programma van MU, zodat jij dit overzichtelijk kunt maken in de administratie door middel van goed geplande kostenplaatsen.

WIE JE BENT
-    Je denkt en werkt op MBO+ niveau
-    Je hebt aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie
-    Je hebt kennis van geautomatiseerde processen en boekhoudsystemen. 
Ervaring met Exact Online is een pré of je staat open voor een stoomcursus.
-    Je hebt oog voor detail en een goed analytisch en cijfermatig inzicht
-    Je bent flexibel, betrouwbaar en je kunt het werk zelfstandig plannen
-    Je kunt je zowel schriftelijk als mondeling goed uitdrukken en beheerst de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.

WIJ BIEDEN
-    Een veelzijdige functie voor 8 uur per week met gepaste salariëring.
-    Een informele en creatieve organisatie
-    Een omgeving waarin je samenwerkt met een klein, ambitieus, dynamisch en 
    collegiaal team

MU IS
MU is een Hybrid Art House van creatieve makers die met elkaar verkennen wat kunst kan zijn. MU kent drie pijlers: publiekspresentaties, talentontwikkeling en educatie. Ze onderzoekt, bevraagt, deelt, stimuleert talent en zwengelt de dialoog aan over de laatste ontwikkelingen in de (kunst)wereld van morgen. Hierbij werkt MU intensief samen met kunstenaars en met culturele en maatschappelijke partners in de regio, binnen- en buitenland. 

Ga jij de uitdaging aan? Schrijf, film of laat ons op een andere overtuigende wijze weten dat je interesse hebt om het MU team te versterken. Stuur je CV en motivatie uiterlijk 15 maart 2021 naar vacatures@mu.nl

Wil je meer weten? Neem contact op met Angelique Spaninks (06-53362874) of Gieske Bienert (06-29010565)