[ WITH US ]

[ WITH US ]

Everything you always wanted to know about being a designer but were afraid to ask.

[ WITH US ] is serie events gericht op de Eindhovense design community. Met een oog op de persoonlijke praktijk, het delen van wijsheid en confronterende thema's waar ontwerpers momenteel mee te maken hebben. Hier ontmoet je niet alleen ontwerpers en studenten, maar ook seniors, bijzondere Eindhovenaren, internationals, kunstenaars, filmmakers, dansers en techneuten. Met z'n allen gaan we het experiment aan, stellen we die ene ongemakkelijke vraag, doen we wat we eigenlijk niet durven.
[ WITH US ] is 'invite only'. What happens with us, stays with us.

Join US
We proberen elke maand op woensdagavond een event te organiseren. En we hopen dat onze community steeds meer gaat voelen als een veilige plek of thuis voor deelnemers. Een plek waar we uit onze comfort zone durven stappen. Het eerstvolgende event is op 29 november. Ben je nieuwsgierig en ken je (nog) niemand van [ WITH US ]? We geven bij elk event 5 wildcards weg. Stuur dan een mail naar vivian@mu.nl en vertel waarom je met ons mee wil doen. Alle events van [ WITH US ] zijn Engelstalig.

Ontstaan
[ WITH US ] is ontstaan uit een initiatief van een klein collectief Master studenten van de Design Academy, onder leiding van Alorah Harman, Pranav Cochatta en Karin Fischnaller en gesteund door hun mentor Lonny van Ryswyck (ontwerper en docent Design Academy). Vanuit een gedeelde behoefte aan zinvolle ontmoetingen en verbindingen buiten de eigen 'bubble' vonden zij een partner in MU. De studenten brengen enthousiasme en nieuwsgierigheid, MU zet haar kunst- en designnetwerk in en zorgt voor inbedding in de lokale community en voor een brede diversiteit aan deelnemers.

Het [ WITH US ] Manifesto en informatie over eerdere events vind je hier.