#1 In Real Live Sundays #1 In Real Live Sundays

#1 In Real Live Sundays

The Self Design Academy Share programma

Duik in de wereld van zelfmaakbaarheid tijdens de In Real Live Sundays: op onder andere zondag 18 en zondag 25 oktober zijn deelnemende kunstenaars aan de expo The Self Design Academy aanwezig in MU en is hun werk 'live' - zowel on- als offline. Steek bijvoorbeeld je handen uit de mouwen tijdens een online designsessie met Briony O Clarke, stap in de photobooth van Zwermers, stuur de installatie LIMB-O van Marlot Meyer aan, volg een cursus Sociale Hygiëne bij Bar no. 5 van Margriet Craens, schuif aan bij het Adviesbureau voor Afwijkend Gedrag van Tom Loois of deel je trauma tijdens de performance Atlas Skin van Ivi van Keulen

Houd theselfdesignacademy.nl in de gaten voor meer info over het programma en de kunstenaars, exclusieve online werken, 'behind the scenes' videos en wisselende livestreams. 

MU is op zondagen geopend van 13.00 tot 17.00. Reserveer een tijdslot door ons te bellen of te mailen. 

De veiligheid van onze bezoekers staat voorop. We laten daarom maar een beperkt aantal bezoekers toe, zorgen dat er 1,5 meter afstand wordt gehouden en vragen alle bezoekers om een mondkapje te dragen. Lees in dit PDF de MU COVID-19 Bezoekvoorwaarden, Hygiëne maatregelen en Maatregelen bij gezondheidsklachten. (Laatste update: 6 oktober)