Art & Science voor Intermediairs

Art & Science voor Intermediairs

Beyond Borders and Binaries

 De afgelopen periode heeft MU Play & Learn in het kader van onze huidige tentoonstelling onderzocht hoe jongeren aankijken tegen samengesmolten processen van kunstenaars en wetenschappers. ‘Hoe komt kunst wat vaak als pretpakket gezien wordt, in aanraking met carrièregerichte beta vakken?’ Zo zoemde MU samen met de studenten/leerlingen in op de maakprocessen. En gingen opzoek naar waar deze ogenschijnlijk verschillende disciplines raakvlakken vertonen. Deze inzichten willen we graag met jullie delen. 

Tijdens dit evenement gaan we het gesprek aan met intermediairs en cultuur coördinatoren. We zullen het hebben over de kansen, mogelijkheden en drempels die zij zien in het verbinden van deze vak disciplines & processen op school. Dit wordt samengedaan met onze consortium partners van de Bio Art & Design Awards (Bio Art LaboratoriesDutch Design Foundation & Next Nature Network).

 Vanuit dit consortium kunnen we het hele jaar door activiteiten organiseren op het snijvlak van kunst, wetenschap en technologie. Waarin we graag onderzoeken hoe we scholen kunnen ondersteunen bij de aansluiting van hun onderwijssystemen. En kijken met specifieke focus naar de interdisciplinaire samenwerkingen die het professionele veld kleuren. Dit begint met een inventarisatie die we graag samendoen met intermediairs, cultuur coördinatoren en andere betrokkenen. 

Wanneer Woensdag 12 Maart
Aanvang 10:00 uur
Locatie  MU Strijp-S, Torenallee 40-06 Eindhoven
Kosten Gratis

Meld je aan via de volgende link voor 12 april en praat mee!

Foto: Max Kneefel