Boekpresentatie Erik Jan Koedijk 'Reset!'

Boekpresentatie Erik Jan Koedijk 'Reset!'

De 9 stappen om in beweging te komen

Waarom kunnen sommige organisaties moeiteloos anticiperen op veranderingen, terwijl in andere organisaties de managers nauwelijks kunnen uitleggen waar hun bedrijf voor staat? En waarom regeert angst zo vaak binnen organisaties? Raken we de weg kwijt door alle wijzigingen en processen? Het is tijd voor een RESET!

Erik Jan Koedijk weet door zijn jarenlange ervaring hoe je mensen samenbrengt en organisaties succesvol maakt. Op basis hiervan ontwikkelde hij het COW-model (Colloboration, Organisation en Wellbeing). Koedijk schreef het boek 'RESET!' waarin hij in 9 stappen zijn kennis deelt aan de hand van sprekende voorbeelden en tips die iedereen morgen al kan toepassen.

Op dinsdag 14 februari vindt de boekpresentatie van 'RESET!' plaats bij MU. Met bijdrages van Valentijn Ouwens (leiderschapstrainer en coach, verbonden aan de Baak en THNK), Angelique Spaninks (directeur MU artspace), Arko van Brakel (directeur Semco Style Institute) en Dorthe Schipperheijn (waarnemend algemeen directeur en gemeentesecretaris gemeente Heerlen). De muzikale bijdrage wordt verzorgd door jong talent Isabel (bekend van The Voice of Holland).

Waar MU
Wanneer dinsdag 14 februari, 16.00 - 19.30 uur
Aanmelden & tickets via koedijk.com