De Creatieve Code In Real Live

De Creatieve Code In Real Live

Dé inspiratiedag voor onderwijsmakers en docenten

Docenten en onderwijsmakers: kom achter je laptop of digibord vandaan en ontmoet elkaar tijdens een De Creatieve Code dag op 7 juli!

Kom langs, laat je inspireren door de tentoonstelling Real Feelings (over emoties en technologie), maak kennis met recente ontwikkelingen binnen De Creatieve Code en ga met ons in gesprek over hoe je kunst en technologie kan verbinden aan jouw lesprogramma. MU zorgt voor een hapje en een drankje om samen kort te reflecteren op de afgelopen tijd, maar vooral vooruit te kijken naar de kansen en mogelijkheden in het aankomende schooljaar.
 
Ervaar hoe je kunst en technologie in de klas toepast. Haal bijvoorbeeld de kunstinstallatie RGB Together in school, doe een Wicked (Art) Assignment of unbox met je klas de Coded Club Kist. Daarnaast bespreken we de ins en outs van het platform, ontdek je hoe je de werken uit Real Feelings in je klas kunt gebruiken en staan we klaar om al je vragen over De Creatieve Code te beantwoorden. Maar het allerbelangrijkste: we zien elkaar weer in real live!

Na een jaar met toffe, maar afstandelijke, online programma’s kunnen we bij MU niet wachten om je weer in ons eigen alternatieve klaslokaal te mogen ontmoeten.

SCOOR JE GRATIS TICKET