Get a Room! Sexpress yourself

Get a Room! Sexpress yourself

Get a Room!, georganiseerd door Firma Vruchtvlees in samenwerking met MU, is een reeks van 4 film- en debatavonden over datgene wat ons allen eindeloos blijft fascineren: seksualiteit. Geen onderwerp is te gek, niets is onbespreekbaar.

De eerste Get a Room!-avond van Firma Vruchtvlees en MU was een daverend succes. Ruim zestig bezoekers lieten zich inspireren door een film, strips, een expositie en openhartige gastsprekers over seksualiteit. Op 28 mei vindt de tweede avond plaats, ditmaal met als thema Sexpress yourself.

Er worden een aantal korte films vertoond, die allemaal gaan over een andere

vorm van seksuele vrijheid. Van bdsm verhalen van vroeger, tot de voorliefde
voor ballonnen en eten. Uiteraard zal de ruimte weer een visueel festijn zijn vol oogstrelend werk van kunstenaars en designers. Na de films wordt onder begeleiding van host Marije Janssen met twee gasten gesproken over seksuele expressie door

de geschiedenis heen. Acceptatie is belangrijk en noodzakelijk, maar betekent acceptatie ook dat je je aan moet passen? Hoe wordt er gekeken naar degenen die buiten de gebaande paden lopen: de vrouwelijke nichten, de genderbenders, de sexual deviants. En vind jij het eng om jezelf te laten zien zoals je bent?

Gastsprekers vanavond:

Jorge Alves Lino - STUKX en House of Gina

Linda Duits - www.lindaduits.nl

Met werk van: 

Mandy Roos - www.mandyroos.nl
 

[!] De films en gesprekken zijn in het engels [!|
 

Wanneer 28 mei, 20.00 uur
Waar MU
Reserveren stuur een mailtje naar ikwileenplekje@firmavruchtvlees.nl

www.firmavruchtvlees.nl
www.get-a-room.nl