Hackers & Designers: Creative Coded Game

Hackers & Designers: Creative Coded Game

Een hele escape room in één doos proppen? Het is MU gelukt!

Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Laat het je favoriete volwassene weten en doe mee aan één van onze open ochtendworkshops tijdens het Hackers & Designers Zomerkamp 2024. Op verschillende ochtenden en in het weekend zullen de kampeerterreinen geopend zijn voor iedereen om deel te nemen aan korte workshopactiviteiten die openstaan voor het publiek. De workshops worden in het Nederlands en Engels gegeven, afhankelijk van de behoefte.

Een hele escape room in één doos proppen? Het is MU gelukt! Warm je hersenenn vast op want dit wordt een uitdaging. Kun jij de codes kraken en de verborgen patronen ontdekken? Start de klok....en start! Voordat de timer afloopt, moet je 5 games oplossen om de doos te openen. Gaandeweg leer je wat computercode is en wat daar allemaal mee kan. Ook ontdek je hoe kunstenaars computercode op verrassende, creatieve manieren gebruiken. Het is de perfecte introductie tot de andere materialen uit MU's Creative Code, en vooral erg leuk om te doen!

Datum: 23-07-2024
Tijd: 10:00 - 12:30 
Waar: Het Wilde Weg, Hulst 20, 5492SB Sint-Oedenrode
Kosten: gratis! 

Heb jij er al zin in? Je kunt je hier aanmelden en meer informatie vinden!

Over het Hackers & Designers Zomerkamp 2024
Het Hackers & Designers Zomerkamp 2024 "Unruly Currents & Everyday Piracy" vindt plaats van 15 tot 25 juli 2024 bij Het Wilde Weg. Tijdens het kamp zullen 30 bewoners samen leren, creëren en leven. Het concept streeft naar een holistische en intersectionele benadering van duurzaamheid (sociaal, ecologisch, economisch, cultureel) en wil soms willekeurige scheidslijnen tussen werk, spel, vrije tijd, onderhoud en zorg overstijgen.

De workshops zijn onderdeel van het educatieprogramma van MU Play & Learn en worden de rest van het jaar vooral op scholen aan klassen gegeven.