Hackers & Designers: Mapping Typologies door AtelierNL x MU

Hackers & Designers: Mapping Typologies door AtelierNL x MU

Doe mee aan een van onze ochtendworkshops tijdens het Hackers & Designers Zomerkamp 2024.

Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Laat het je favoriete volwassene weten en doe mee aan één van onze open ochtendworkshops tijdens het Hackers & Designers Zomerkamp 2024. Op verschillende ochtenden en in het weekend zullen de kampeerterreinen geopend zijn voor iedereen om deel te nemen aan korte workshopactiviteiten die openstaan voor het publiek. De workshops worden in het Nederlands en Engels gegeven, afhankelijk van de behoefte.

In deze workshop verken je het kampeerterrein door de bodem te onderzoeken! Ga mee op expeditie, waarbij Atelier NL de verwondering van het alledaagse en de lokale rijkdom zichtbaar maakt en de geheimen van camping Het Wilde Weg openbaart. Wie beter naar zijn omgeving kijkt, ontdekt een verborgen wereld van onverwachte patronen en bijzondere verhalen. Door in te zoomen en je te concentreren op specifieke kwaliteiten en elementen die je in elke omgeving kan vinden, zul je het alledaagse gaan zien en de rijke complexiteit die er in een gebied verborgen is. Educatoren van MU zullen je begeleiden met het in kaart brengen van je vondsten, archiveren en rangschikken. Iedereen verzamelt en organiseert materialen op een unieke manier. Wat zegt dat over hoe jij de wereld bekijkt en wat jij interessant vindt? Elke verzameling onthult net zoveel over de verzamelaar als over het gebied.

Deze workshop is ontwikkeld door AtelierNL in samenwerking met MU.

Datum: 17-07-2024
Tijd: 10:00 - 12:30
Waar: Het Wilde Weg, Hulst 20, 5492SB Sint-Oedenrode
Kosten: gratis! 

Heb jij er al zin in? Je kunt je hier aanmelden en meer informatie vinden!

Over het Hackers & Designers Zomerkamp 2024
Het Hackers & Designers Zomerkamp 2024 "Unruly Currents & Everyday Piracy" vindt plaats van 15 tot 25 juli 2024 bij Het Wilde Weg. Tijdens het kamp zullen 30 bewoners samen leren, creëren en leven. Het concept streeft naar een holistische en intersectionele benadering van duurzaamheid (sociaal, ecologisch, economisch, cultureel) en wil soms willekeurige scheidslijnen tussen werk, spel, vrije tijd, onderhoud en zorg overstijgen.

De workshops zijn onderdeel van het educatieprogramma van MU Play & Learn en worden de rest van het jaar vooral op scholen aan klassen gegeven.