Have We Met? #1

Have We Met? #1

Waar grenzen tussen verschillende mensen, dingen en ideeën zachter mogen zijn

Hoe blijven we met elkaar in gesprek in een verdeelde wereld, waar verschillen alsmaar groter lijken te worden? En hoe kunnen we ondanks de snelheid van de wetenschap, technologie en social media een flexibele houding aannemen, waar onze mening altijd kan en mag veranderen? Doe als duo mee aan ‘HAVE WE MET?’ in MU Hybrid Art House. De plek waar de grenzen tussen verschillende mensen, dingen en ideeën wat zachter mogen zijn. 

De eerste samenkomst zal plaatsvinden tijdens het BAD Special Weekend in de tentoonstelling Plotting Patterns & Portals. Via kunstwerken over het buitenaardse, aliens en zombies maken we een gemeenschappelijke reis om te verkennen wat ‘het onbekende’ voor ons betekent. Wat gebeurt er wanneer we iemand tot ‘de ander’ verklaren? Hoe groot is de afstand tussen onszelf en die ander eigenlijk? Met behulp van Artificial Intelligence en Speculative Script Writing gaan we ontdekken hoe een ontmoeting met het buitenaardse en het overleven van een zombie-apocalypse ons iets kunnen leren over samenwerking en collectiviteit.

Wil je mee speculeren? En ken je iemand die met jou mee wil denken over deze missie? Meld je (als duo) aan via de onderstaande link. https://www.eventbrite.nl/e/tickets-have-we-met-1-844846477557

Datum: 10 maart 2024
Tijd: 13.00 - 14.30 uur
Locatie: MU Hybrid Art House, Eindhoven
Entree: gratis 

Kom als duo met iemand uit een andere generatie. De expo is geschikt van 8-108 jaar. 

(Voertaal Nederlands)