INBETWEEN #1

INBETWEEN #1

Most Extravagant Twister Game Ever Live Streamed In An Art Space, playable

Ylja Band en Tristan Roques zijn de winnaars van de eerste MU INBETWEEN open call! Ze kwamen met het idee om MU te veranderen in de Most Extravagant Twister Game Ever - dat zag MU wel zitten.

Je bent uitgenodigd om met hen het (onofficiƫle) record The Most Extravagant Twister Game Ever Live Streamed In An Art Space, playable op de kaart te zetten. Twee jaar geleden, op 23 september pakte Arlington Texas het record Largest Twister Board, playable af van de studenten van de Universiteit Twente. Genoeg reden om ons weer op de stippen te wagen. Mocht het ons niet lukken om dit record te breken (of heeft iemand 1200 Twister-matten?), dan hebben we tenminste een Twister-avontuur om nooit te vergeten. We zullen MU transformen in een Twister heaven en zorgen voor hits, chips en cola. En bier. Kunstenaars dragen zorg voor al je Twister-behoeften. Denk aan: sokverfrissing, massagestations en meer. Twister-politie houdt een oogje op het zeil, dus geen valsspelen. Na dit enorme Twister-spel feest je lekker je spierpijn weg.

Het hele evenement wordt live gestreamd om ook Arlington, Twente en de rest van het universum te betrekken in ons te gekke feest in Eindhoven. Je hebt nog een maand om je benen te strekken, spieren te kweken en je favoriete paar sokken te wassen. Dit alles om de filosofie van Charles Foley, de uitvinder van dit prachtige spel, in ere te houden. Everybody has more fun with their shoes of!

Wanneer: 24 september
Tijd: 13:00 tot game (en party) over