Live performance Pan ~// Catwalk door Zwermers

Live performance Pan ~// Catwalk door Zwermers

The Self Design Academy Special Weekend

Vrijdag 20 november presenteert Zwermers de lange versie (70 minuten) van Pan~// Catwalk: een performance project over de veelkleurigheid van de mens. 

Van versleten spijkerjack tot extravagante glitterjurk. Onze kleding is een uitdrukking van wie we zijn, willen zijn, en soms moeten zijn. Wat zegt die tweede huid over ons? Draagt de mens kleding of wordt de mens door kleding gedragen? De makers van Zwermers zijn gefascineerd door de kracht van deze tweede huid. Het gezelschap brengt een ode aan de kleurrijke en veelzijdige mens met een installatie die geregeld tot leven komt in een performance. Daarbij word je als kijker door twee performers meegenomen in een onophoudelijke stroom van kledingwissels, ondersteund door een repetitieve soundtrack van een eenmansorkest met viool en loopstation.

Pan~// Catwalk speelt met de menselijke neiging om alles wat we zien te labelen, dit project stimuleert én ondermijnt die drang. Door het continu aan- en uittrekken van outfits ontstaat er een opsomming van allerlei soorten ‘mensen’. Het project velt daarmee geen oordeel over de verschillende menstypes, maar laat door middel van onophoudelijke kledingwissels de fluïditeit van onze identiteit zien.

Locatie: MU Hybrid Art House | Deur open: 19.30 | Start performance: 20.00 | Einde performance: 21.10 | Tickets: regulier 5,- & studenten 2,50 via Eventbrite

In Real Live Sundays is onderdeel van het The Self Design Academy Special Weekend

De veiligheid van onze bezoekers staat voorop. We laten daarom maar een beperkt aantal bezoekers toe, houden de 1,5 meter afstand regels in acht en vragen alle bezoekers om een mondkapje te dragen. Lees in dit PDF de MU COVID-19 Bezoekvoorwaarden, Hygiëne maatregelen en Maatregelen bij gezondheidsklachten. (Laatste update: 19 oktober)