LKCAtelier invites MU X STRP

LKCAtelier invites MU X STRP

Praat mee over het leerecosysteem en creatieve vorming in Eindhoven

Iedere donderdag presenteert LKCA het LKCAtelier: een online kennissessie met steeds een ander actueel thema. Op 4 maart van 15.00 - 17.00 zoomt LKCA samen met MU en STRP in op het Eindhovense leerecosysteem. Onderwijsvernieuwing in het mbo vraagt steeds meer om kritisch denken en culturele creatieve vorming. Hoe kan je vanuit een mbo-opleiding of culturele instelling inspelen op deze ontwikkeling en lokaal samenwerken?

Interactieve expeditie
MU en STRP nemen je deze middag mee op een interactieve expeditie, langs verschillende lokale praktijken en spelers. Wie maken nou onderdeel uit van zo’n leerecosysteem, hoe houd je het vitaal en op welk moment vinden wisselwerkingen plaats? En hoe dragen innovatie, design en creativiteit bij aan de talentontwikkeling van de mbo-student?

Aan het einde van de expeditie heb je ook je eigen lokale situatie verkend en weet je meer over het pad dat mbo’ers moeten afleggen door de jungle van initiatieven en ontwikkelplaatsen. Ook ontdek je of deze doelgroep überhaupt te vinden is voor culturele instellingen. Wordt hun route vooraf bepaald of is bijsturen en herijken de modus operandi?

De sessie is interessant voor professionals die werken in of voor het mbo, practors, cultureel ondernemers en experts techniek of technologie. 

Wanneer: donderdag 4 maart | Tijd: 15.00 – 17.00 | Waar: online via Zoom | Deelname: gratis. Schrijf je in via LKCA.

Na aanmelding ontvang je per mail de ZOOM-link. Heb je je ingeschreven, dan rekenen wij op je aanwezigheid. Kan je er toch niet bij zijn? Mail dan naar estherkoetse@lkca.nl. Het LKCAtelier is niet op een later moment terug te kijken.

BAD Award exhibition ReShape, 2018

Future Cities Festival, 2019

Featured image: tentoonstelling Design Non-Fiction. Installatie: Terraform - Tellart