MAISON the FAUX Documentaire vertoning MAISON the FAUX Documentaire vertoning MAISON the FAUX Documentaire vertoning

MAISON the FAUX Documentaire vertoning

Woensdag 25 oktober om 19:00

Hoe sla je je als ambitieuze creatieve studio door een zware tijd als de coronacrisis? Filmmaker Anduo Lucia volgde MAISON the FAUX van 2019 tot en met 2021 met zijn camera en registreerde hoe hun grootse plannen voor internationale projecten plots gesmoord werden door lockdowns en reisbeperkingen.

Het resultaat is een oprechte documentaire die op woensdagavond 25 oktober om 19.00 uur bij MU in première gaat. In dit tijdsdocument weet Lucia niet alleen de professionele en persoonlijke veerkracht van Tessa de Boer en Joris Suk invoelbaar bloot te leggen, maar ook een eerlijke kijk te geven op wat de coronacrisis voor makers betekende in al zijn onvoorspelbaarheid.

Dat was toen. En TIMELESSTIME is nu. Het fysieke, energieke en radicale werk waar MAISON the FAUX vermaard om is laat zich nu eenmaal niet stoppen.
Dat de documentaire juist in de setting van TIMELESSTIME in première kan gaan markeert als het ware weer een nieuw tijdperk.

De documentaire screening is van 19.00 tot 21.30. Entree is gratis, er zijn echter gelimiteerde plekken dus reserveer een plek via deze link. vol = vol