Meditatiesessie met yogadocent Nicole van Kempen

Meditatiesessie met yogadocent Nicole van Kempen

Hoe is je mind? Kalm en rustig, gefocust of juist heel vol? Heb je behoefte om even stil te staan bij jezelf en dichter bij wie jij echt bent te komen? Neem dan deel aan een speciale meditatiesessie als onderdeel van The Self Design Academy. Onder begeleiding van yogadocent Nicole van Kempen neem je de tijd om te vertragen en te ervaren wat het is om te zijn. Meld je aan voor een van de onderstaande momenten en breng wat extra zen in de dagelijkse drukte. 

Deze meditatiesessie is onderdeel van de installatie Mindmeditation.net van Brigitte Jansen als onderdeel van The Self Design Academy. Haar werk brengt meditatie en onze online wereld dichter bij elkaar. Het is een onderzoek naar het hier en nu van de digitale wereld.

Wanneer Zaterdag 19 september 14.00 - 14.30

Waar MU Hybrid Art House  

Entree De meditatiesessie is gratis voor bezoekers van MU. Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus bestel vooraf je gratis ticket via Eventbrite. Vergeet niet om een handdoek mee te nemen en comfortabele kleding aan te trekken.                                                                                                

Op 30 september, tijdens de Dutch Design Week (met DDW ticket) en op woensdag 11 november vinden de andere meditatiesessies plaats. Meer info hierover volgt.