MeetMe@MU #5 x Inspiratiesessie De Creatieve Code teacher tours

MeetMe@MU #5 x Inspiratiesessie De Creatieve Code teacher tours

MU als alternatief klaslokaal

Meet Me @ MU x Inspiratiesessie De Creatieve Code

Wanneer woensdag 5 september 15.30 – 17.30

Op woensdag 5 september trapt MU Play & Learn het nieuwe schooljaar feestelijk af met een inspirerende sessie voor en door het onderwijs. Maak kennis met MU als alternatief klaslokaal en laat je informeren over de mogelijkheden van De Creatieve Code voor jouw collega’s, leerlingen en studenten. Ga spelenderwijs op onderzoek uit. Laten we samen leren. Play & Learn!

Over MeetMe@MU


Zelf je klas begeleiden tijdens een bezoek aan MU? Dat kan! We verzorgen bij elke expositie een rondleiding voor docenten die met hun klas naar MU willen komen. Tijdens deze rondleiding is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en tips te geven. Natuurlijk geeft MU alle informatie die nodig is om samen met je leerlingen de tentoonstelling te bezoeken. 

Kom je terug met je klas? Dan mogen de leerlingen gratis de expositie bezoeken en betalen jij en collega de reguliere entreeprijs voor volwassenen. Een kunstzinnige ontdekkingsreis voor jou en al je leerlingen voor 10 euro? Het kan bij MU!Duur ca 60 min


Voor wie  docenten Primair Onderwijs, Voortgezet onderwijs en hoger onderwijs


Locatie  MU Strijp-S, Torenallee 40-06 Eindhoven


Kosten  docentenrondleiding gratis


Vooraf aanmelden  educatie@mu.nlVoor docenten reserveren we bij elke opening een aantal plekken op de gastenlijst. Mail naar educatie@mu.nl om een plek op de gastenlijst te claimen.