Mondriaan Fonds op locatie

Mondriaan Fonds op locatie

19 februari, 14:30 - 17:30, bij MU

Het Mondriaan Fonds trekt het land in om de nieuwe mogelijkheden voor bijdragen te presenteren aan instellingen, kunstenaars, bemiddelaars, opdrachtgevers en andere betrokkenen. Op dinsdag 19 februari komen medewerkers van het Mondriaan Fonds naar MU om daar iedereen in Noord Brabant en Limburg te ontmoeten die meer wil weten over het Mondriaan Fonds.

Tijdens deze middag zal aan de hand van voorbeelden een gesprek plaatsvinden over de accenten binnen het nieuwe beleid, waarbij ook de zaal betrokken wordt, onder leiding van Imre Végh (debat.nl). Medewerkers van het Mondriaan Fonds zijn aanwezig om uitleg te geven tijdens een sessie speeddaten, en uw vragen te beantwoorden. De middag wordt afgesloten met een borrel.

Wilt u aanwezig zijn bij deze bijeenkomst dan kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar info@mondriaanfonds.nl, onder vermelding van naam en eventuele organisatie.

Locatie: MU, Emmasingel 20 in Eindhoven (Mu is gevestigd op de eerste verdieping van De Witte Dame)
Aanvang: 14.30 uur (ontvangst vanaf 14.00 uur). De bijeenkomst duurt tot 17.30 uur.

De andere bijeenkomsten vinden plaats op 26 februari in het Fries Museum (Friesland, Groningen, Drenthe), 19 maart in het Museum voor moderne kunst in Arnhem (Overijssel, Gelderland) en 4 april in Witte de With (Zuid Holland, Zeeland). Meer informatie over locaties en het programma kunt u vinden op mondriaanfonds.nl.