MU In Real Live Thursdays #10: House for Sale

MU In Real Live Thursdays #10: House for Sale

A L.A.R.P. on radical neighbourship

De Live Action Role Play House for Sale neemt je mee naar september 2021, wanneer de zittende progressieve regering juist een plan in werking heeft gesteld waarbij alle woningen worden onteigend om elke drie jaar aan nieuwe bewoners te worden toegewezen op basis van hun nabuurschap-coëfficiënt.

• Deur open: 19.30
• L.A.R.P. begint: 20.00
• Einde avond: tussen 22.00 and 22.30
• Tickets: 5 Euro / studenten 2,50 Euro / We Are Public gratis

Kruip voor een avond in de huid van een ander en ga samen de woningcrisis te lijf. Bestel je tickets hier via EventBrite.

Almaar stijgende prijzen, scheefwonen, stagnatie en woningcorporaties die tot op je hobby’s bepalen of je wel een gewenste bewoner bent: de actuele woningcrisis vraagt om een radicaal andere kijk op wonen, huren of kopen, en wat het betekent om een goede buur te zijn.

House for Sale neemt je mee naar september 2021, wanneer de zittende progressieve regering juist een plan in werking heeft gesteld waarbij alle woningen worden onteigend om elke drie jaar aan nieuwe bewoners te worden toegewezen op basis van hun nabuurschap-coëfficiënt.

In deze Live Action Role Play van ontwerper Tom Loois en programmamaker Brendan Vos, zoeken we naar de impact van dit alternatieve model, bevragen we de definitie van goed nabuurschap en hoe zich die verhoudt tot onze ‘meetschappij’.

Wees geen verre vriend en kom deze MU In real Live Thursday – met of zonder kopje suiker - kijken hoe jij in aanmerking komt voor een penthouse met uitzicht op de stad.