MU In Real Live Thursdays: New Skin

MU In Real Live Thursdays: New Skin

Bel 040-2961663 of mail naar reserveren@mu

Deze voorstelling is in het Engels!

MU In Real Live Thursdays #4: New Skin 
Terwijl we de lockdown stap voor stap achter ons laten, biedt MU Hybrid Art House je een zomer vol culturele ontmoetingen op vaste donderdagavonden. Geniet van een verrassende reeks performances, films, muziek, theater, workshops en wat dit In Real Live Thursdays programma allemaal nog meer voor je in petto heeft.

New Skin door Hannah De Meyer, een intense, feministische, ecologische solo die de verontwaardiging van onze tijd kanaliseert in een alternatief verhaal van verbondenheid met alles wat bestaat.
Taal: Engels
Entrée: €5,00, studenten €2,50
Inloop: 19.30
Begin performance: 20.00
Napraten: 20.45

We kunnen nog steeds maar 30 mensen ontvangen vanwege de 1,5 meter maatregel, dus bel snel 040-2961663 of mail ons op reserveren@mu.nl om zeker te weten dat je een plek hebt!

Een jonge generatie van anti-racistische schrijvers, klimaatactivisten, economen staat op. De eerste generatie die het economisch gezien niet beter heeft dan haar ouders. Jonge mensen die geboren worden in een kapotte wereld, rondkijken en verontwaardigd vragen: Really? Is this what you’ve left us?

Vanuit die woede gaan ze op zoek naar alternatieve verhalen over wat succes is, welvaart, een welvarende maatschappij.

"Die verontwaardiging kan een transformerende kracht zijn. Het fascineert me hoe in levensbedreigende situaties een enorme veerkracht en verbeelding wakker kunnen worden. Hoe in het hart van politieke en klimatologische dreiging vredesbewegingen ontstaan. Mensen die in het hart van onrecht en verwoesting kijken en dan toch vastberaden iets zeggen over liefde.” - Hannah De Meyer

Hannah De Meyer (1988) studeerde in 2015 af aan de Performance opleiding van de Toneelacademie Maastricht. Ze schrijft, speelt, regisseert en publiceert. Haar werk verbindt zich met de eco-feministische traditie en onderzoekt de connecties tussen vrouwelijkheid, ecologie en dekolonisatie. Ze versmelt tekst en beweging tot een eigenzinnige, hybride theatertaal.

Fotograaf cover foto: Dries Segers