MU In Real Live Thursdays #8: Knuffeltherapie

MU In Real Live Thursdays #8: Knuffeltherapie

Omdat we allemaal wel een knuffel kunnen gebruiken!

Knuffeltherapie: Nederlandse teksten, universele energie! 

We kunnen allemaal wel een knuffel gebruiken! Stippenlift en Bas Kosters omhelzen hun publiek - op gepaste afstand - in MU Hybrid Art House. 

Een uur lang nemen Stippenlift en Bas Kosters je mee in hun eigen wereld, waarin je je in alle isolement en tegenslag toch minder eenzaam kunt voelen. Dompel je onder in de muziek en de clips die als visueel voorprogramma overal in MU geprojecteerd worden en geniet van eindelijk weer een live sessie van Stippenlift.

Speciaal voor Knuffeltherapie maakte de onnavolgbare Bas Kosters vijf levensgrote knuffels. Misschien ben jij een van de gelukkige bezoekers die deze avond niet alleen hoeven zijn?

https://www.youtube.com/watch?v=t2i837ooTOQ

Let op: er zijn twee afzonderlijke Knuffelsessies. De eerste om 20.00 en de tweede om 21.30. Hieronder staan de links naar EventBrite: zorg dat je de juiste sessie kiest!

Knuffeltherapie met Stippenlift en Bas Kosters
Deur open: 19.30
Knuffelsessie 1: 20.00
Knuffelsessie 2: 21.30
Tickets: 5 euro / studenten 2,50 euro

Koop je tickets via EventBrite om dit unieke concert niet te missen.
Sessie 1, 20.00
Sessie 2, 21.30

Stippenlift
Uitgepraat met je therapeut? Hier is Stippenlift. Zanger en producer Hugo van de Poel maakt niet zomaar muziek, hij maakt depriwave. Zijn openhartige, zwaarmoedige teksten over de leegte van het bestaan, depressie en huilbuien vermengt hij met upbeat elektronische muziek met veel synths. De bitterzoete cocktail die je dán krijgt, dat is Stippenlift.

Bas Kosters
De werelden die kunstenaar en ontwerper Bas Kosters creëert, worden bevolkt door stralende, verontrustende en vertederende wezens die zijn sociale engagement weerspiegelen. Hij houdt vooral van textiele en grafische kunst, die hij gebruikt om persoonlijke en sociale thema’s te vieren en verbeelden. Complexe emoties benadert hij lichtvoetig, met subtiele, soms wrange humor en zijn kenmerkende teksten.