MU In Real Live Thursdays: Worlding Miraculous Futures

MU In Real Live Thursdays: Worlding Miraculous Futures

Mail naar reservations@mu.nl

MU In Real Live Thursdays
Nu we voorzichtig de lockdown achter ons laten, biedt MU Hybrid Art House je een zomer vol culturele ontmoetingen op vaste donderdagavonden. Geniet van een verrassende reeks performances, films, muziek, theater, workshops en wat dit In Real Live Thursdays programma allemaal nog meer voor je in petto heeft.


Worlding Miraculous Futures
De eerste avond van ons zomerprogramma, op 11 juni, is voor Worlding Miraculous Futures, een workshop speculative world-building. Temidden van de Worlding Worlds tentoonstellling word je uitgedaagd om samen te werken en actief te onderzoeken wat voor werelden jij verbeeldt! Door te werken met geur en geluid verken je nieuwe manieren om jouw toekomst zintuigelijk te 'verwerelden'.

Worlding Miraculous Futures
Donderdag 11 juni 2020
20.00-22.00
30 deelnemers max.

Veiligheid en reserveringen
MU heeft meer dan genoeg ruimte voor een veilige ontmoeting met de makers en andere bezoekers. Het maximale aantal bezoekers is nog steeds 30, dus reserveer snel op reservations@mu.nl of bel ons op 040-2961663!

Klik hier voor de reserveringsprocedure en MU’s gezondheidsmaatregelen.

Over de Worlding Miraculous Futures workshop
Speculative world-building geeft ons een gereedschap om de huidige wereldwijde samenleving te her-denken en her-verbeelden. Worlding Miraculous Futures is ontworpen om ons te helpen grip te krijgen op de waan van de dag en samen radicale ideeën voor een mogelijke toekomst uit te testen.Opgebouwd uit esoterische culturele praktijken, vertrouwen, virtuele belichaming, storytelling en rapid prototyping, gebruikt deze workshop real-world gereedschappen om gedecentraliseerde samenwerking te faciliteren.

De resultaten van deze workshop bestaan uit een groot aantal verhalen in de vorm van digitale middelen die zowel voortleven in een toekomstgericht archief op het internet als in fysieke ruimtes, wanneer de mensheid zich kan ver(ont)schuilen.

Deze workshop is ontwikkeld en gefaciliteerd door Ashley Baccus Clark, Klasien van de Zandschulp, en Ludi Leiva in nauwe samenwerking met MU Hybrid Art House en Nederlands Film Festival.