Opening The Self Design Academy

Opening The Self Design Academy

De opening is uitverkocht

Op 18 september opent de expo The Self Design Academy in MU Hybrid Art House.

Ons zelf is ongrijpbaar, op zijn zachtst gezegd. Het dwaalt in dromen en herinneringen, duikt op in röntgenfoto's en persoonlijkheidstests, weerspiegelt in andermans ogen — en is weer weg, verscholen achter schermen en emoji's. Ons zelf is nauw verweven met de wereld om ons heen, en toch wordt het beschouwd als het autonome, verantwoordelijke centrum van onze aandacht en
daden. Hunkerend naar erkenning vertrouwen we op het zelf om onze productiviteit en ons imago te optimaliseren.

Maar hoe zit het met het onbaatzuchtige zelf, het zelf dat de balans zoekt met het niet-zelf, dat denkt in 'wij' of dat zich niet wil conformeren? Hoe zit het met ons zelf dat verankerd is in het lichaam, in het landschap, in technologie? Of met ons zelf dat opgelost in data wordt omgevormd tot manipuleerbare politieke en commerciële profielen?

Met The Self Design Academy, die zowel on- als offline doorloopt tot 22 november, nodigen MU Hybrid Art House, Image Society en 18 kunstenaars en designers je uit om te onderzoeken, bespreken, ontdekken en herinterpreteren hoe we het zelf vorm kunnen geven.

Entree: 3,- / gratis voor leden We Are Public
LET OP! Via Eventbrite kun je kaartjes bestellen voor timeslot 1 (20.00 - 21.30) of timeslot 2 (21.30 - 23.00)

MU Hybrid Art House en The Image Society
Wanneer: 18 september - 22 november
Curators: Angelique Spaninks en Mieke Gerritzen

Deelnemende kunstenaars: Alix Bizet, Briony O ClarkeMargriet CraensJonas ErslandAnna Maria FinkAna Maria Gomez LopezBrigitte JansenIvi van KeulenJonathan LevainTom LooisMarlot Meyer, Paradyme, PenthoussThom van RijckevorselNoam Youngrak SonEmma VerhoevenHanneke WetzerZwermers

Klik hier voor een PDF met de MU COVID-19 Bezoekvoorwaarden, Hygiëne Maatregelen en Maatregelen bij gezondheidsklachten.