Re-Create Out Loud #3: What if… you have no reference anymore? Re-Create Out Loud #3: What if… you have no reference anymore? Re-Create Out Loud #3: What if… you have no reference anymore?

Re-Create Out Loud #3: What if… you have no reference anymore?

SIMON DOGGER

Sinds het ontstaan van de talkshow is er maar bar weinig veranderd aan het concept. Een of twee vaste gespreksleiders, een paar spraakmakende gasten, wat muzikale optredens tussendoor om de gesprekken te verlevendigen – et voilà. Een onhoudbare situatie, zeker tijdens Dutch Design Week waar je kunt zien hoe ontwerpers werkelijk álles bevragen. Tijd om het experiment aan te gaan in een serie van drie 'What if...' talk shows. Of, nou ja, wat als het geen talkshow is?

De eerste aflevering start met veel vragen. Wat is de smaak van fluorescerend geel? Hoe klinkt eenzaamheid? Welke vorm heeft een decibel? Aan de hand van diverse experimenten neemt deze 'talkshow' je mee op een zoektocht naar mogelijke antwoorden. Hoe werkt ons brein? En hoe verwerkt het informatie? Om daarachter te komen stappen we in de rabbit hole van Simon Dogger. Hij laat zien hoe je verder kunt kijken. Ogen heb je er niet voor nodig!


Waar MU
Wanneer 23 oktober 18.00 - 19.00
Voertaal Engels
Entree gratis