Self Design Ateliers

Self Design Ateliers

Hoe is het om een lichaam te hebben in digitale tijden?

Jongeren ervaren steeds vaker druk: om erbij te horen, om de beste versie van zichzelf te laten zien op social media, om te slagen op school en op de arbeidsmarkt. Hoe kunnen we ze helpen om hun weg te vinden in deze schijnbaar maakbare wereld vol eindeloze keuzes?

Self Design Ateliers is een samenwerking tussen Parktheater, MU Hybrid Art House, Summa College, Combinatie Jeugdzorg en Lunetzorg. Dit project brengt jongeren in contact met kunstenaars en andersom. Samen onderzoeken zij, binnen een creatief traject, hoe kunst een bijdrage kan leveren aan het met elkaar in gesprek komen over lastige onderwerpen zoals onzekerheid, identiteit, prestatiedruk en stress.

De resultaten van dit project en ook de kennis die de verschillende betrokken partners hebben opgedaan delen we graag met jullie op 20 december in Het Parktheater. De gelegenheid is er ook om met elkaar in gesprek te gaan en ideeën uit te wisselen over hoe lastige onderwerpen bespreekbaar gemaakt kunnen en welke rol kunst en cultuur daarbij kunnen spelen.

We hopen van harte dat je hierbij aanwezig wilt zijn!
Aanmelden kan via deze link: https://Self-Design-Ateliers-Parktheater.eventbrite.nl

Wanneer: 30 december 

Taal: Nederlands

Begint: 15:15 uur

Waar: Parktheater, Kameleonzaal, Elzentlaan 50, 5615 CN Eindhoven

Kosten: gratis, vooraf aanmelden via deze link