Social Media for Urban Artists Social Media for Urban Artists Social Media for Urban Artists Social Media for Urban Artists

Social Media for Urban Artists

A talk by Good Guy Boris (The Grifters Journal)

Gecureerd door MU als onderdeel van het Emoves festival

Good Guy Boris is een ondernemer, directeur, beeldend kunstenaar en oprichter van The Grifters. Hij startte zijn carrière als fotograaf in zijn tiener jaren, en beschrijft zijn inspiratie als: ‘De verkeerde mensen op het juiste moment’.

The Grifters is misschien wel het meest interessante platform op internet voor Graffiti en Street art. Het is een dagelijkse stroom van nieuws en updates, zorgvuldig samengesteld door de meest erkende schrijvers, fotograven en controversionele kunstenaars van dit moment. Zij persen al de clichés uit graffiti art met een verfrissende blik en een ironisch gevoel voor humor, ze gebruiken social media en het internet als doel om ‘hoger op’ te komen.

Als oprichter van het platform wat verantwoordelijk is voor het zichtbaar maken van het grijs gebied tussen kunst en vandalisme, resulteerde in een gevangenisstraf van vier maanden in een van de grootste gevangenissen van Europa. Het wordt de tweede keer dat Boris publiekelijk over deze ervaring praat en hoe social media en internet hebben geholpen in zijn succes.

Het is een gratis event, maar reserveer via Eventbrite om zeker te zijn van een plek!

Zaterdag 4 juni, aanvang 20.30u

Locatie: Blue Collar Hotel, Strijp-S, Eindhoven (NL)