“TINKEBELL - WHO KILLED THE BLUE BIRD?” “TINKEBELL - WHO KILLED THE BLUE BIRD?” “TINKEBELL - WHO KILLED THE BLUE BIRD?”

“TINKEBELL - WHO KILLED THE BLUE BIRD?”

FILMPREVIEW & NAGESPREK


Ontdek het fascinerende verhaal achter de kunstenaar in de FILMPREVIEW van “TINKEBELL - WHO KILLED THE BLUE BIRD?” Samen met regisseur Judith de Leeuw en Katinka Simonse, beter bekend als TINKEBELL, duiken we diep in het privé-archief van deze bijzondere kunstenares.

“TINKEBELL - WHO KILLED THE BLUE BIRD?” Onthult een nieuwe kijk op Katinka Simonse, niet alleen als kunstfenomeen, maar ook als mens. Laat je meeslepen door de archieffilm die het verhaal vertelt van hoe een persoon een personage wordt in hun eigen verhaal, levend op de ruïnes van het verleden.

Na de film is er mogelijk Katinka Simonse en Judith de Leeuw te ontmoeten in een verdiepend 
nagesprek gemodereerd door Inge van de Vorst, bekend als bedenker en oprichter van De Liefdesdokter. Inge deelt haar unieke inzichten over verbinding en begeleidt het gesprek tussen publiek en deze twee creatieve krachten.

Het evenement is gratis toegankelijk. Stuur om je aan te melden een e-mail naar contact@bioartlab.com onder vermelding van “BlueBird” en geef aan met hoeveel personen je wilt komen.

PROGRAMMA

18:30 - Inloop
19:00 - Welkom en start film
20:10 - Korte pauze
20:20 - Nagesprek met publiek
21:10 - Netwerken en expositie bezoeken

(voertaal Nederlands)

Na de film ben je van harte uitgenodigd om te netwerken en onze expositie “Plotting Patterns and Portals: Mapping Life and Landscapes, Past and Future” te bezoeken. 
Een avond vol kunst, dialoog en connecties wacht op jou!