Workshop Woman for a day

Workshop Woman for a day

DEZE WORKSHOP IS GECANCELLED!

Hoe voelt het om als een vrouw door het leven te gaan en wat komt daarbij kijken? Wie is jouw innerlijke drag queen? Chique, slim, sober?

Ontdek wie je bent of wil zijn onder de bezielende leiding van de Eindhovovense drag queen Danny Cordromp en zijn alter ego Hertogin Victoria van der Zuyden tot Eckhardt. Samen ga je op zoek naar jouw vrouwelijke kant of misschien zelfs alter-ego. Danny leert je hoe je deze naar buiten kan laten komen.

Deze workshop is meer dan enkel een leuke verkleedpartij. Je ontdekt onverwachte kanten van jezelf en van elkaar, die je niet alleen in drag, maar ook als jezelf kan toepassen.

Deze workshop wordt in het Nederlands gegeven.

Meer info over Danny en Hertogin Victoria.

Praktische informatie
Waar: MU Strijp-S, Torenallee 40-06, Eindhoven
Wanneer: zondag 6 juli, 13.00 uur - 17.00 uur
Zelf meenemen: kleding, pruik, bh, schoenen en eventueel accessoires meenemen, bv een dekkende panty als je gaat voor een rokje.

Danny zorgt voor dekkende make up, blush, oogschaduw, wimpers, vulling en afbindtape 

Kosten: 10 euro, contant betalen bij aankomst

Tegelijkertijd met deze workshop, vindt ook 'Man for a Day' plaats, onder leiding van Louise DeVille. Ook is deze dag op het Ketelhuisplein het muziek- en foodfestival Versche Vangst. Ideale gelegenheid om eens als vrouw door een anonieme massa te bewegen! 

Meld je aan via: vivian@mu.nl