COMPUTER GRRRLS SEPTEMBER SPECIALS!

COMPUTER GRRRLS SEPTEMBER SPECIALS!

workshops, presentaties en gesprekken door Computer Grrrls!

In september zit MU programma vol met workshops, presentaties en gesprekken door Computer Grrrls! Doe mee aan en schrijf je in voor één, twee of alle dagen:

19-9 THURSDAY SPECIAL | Computer Grrrls: een avond over internet en cyberfeminisme in verschillende generaties. Moeder en dochter,  Josephine en Data Bosma bespreken de tentoonstelling Computer Grrrls, gevolgd door een kunstenaarspresentatie van Nadja Buttendorf over Robotron de ooit fameuze Oost-Europese computerbouwer.

28-9 Workshop Technofeminist Cross-Readings: duik samen met kunstenaar Manetta Berends in een database vol oude en nieuwe technofeministische manifesto's.

29 + 28-9 | Miraculous Futures Workshop bij MU en Nederlands Film Festival: 

Speculatieve storytelling biedt ons een hulpmiddel om de hiaten die we vandaag in onze samenleving ervaren opnieuw te bedenken, om het heden beter te begrijpen en om radicale ideeën over mogelijke toekomsten te creëren. De resultaten van deze tweedaagse workshop – ontwikkeld en begeleid door Ashley Baccus Clark (Hyphen Labs) en Klasien van de Zandschulp – bestaan ??uit meerdere verhalen die het begin zijn van een toekomstgericht archief. Je kunt één of twee dagen deelnemen!

Tickets DAG 1 in MU koop je hier.
Tickets DAG 2 in de Winkel van Sinkel, Utrecht koop je hier.