DDW21: Hara Hachi Bu, roesrituelen, synthetische biologie en LAWKI-Alive

DDW21: Hara Hachi Bu, roesrituelen, synthetische biologie en LAWKI-Alive

Het was weer die tijd van het jaar.. Negen dagen lang stond Eindhoven in het teken van Dutch Design Week. Door de hele stad wekten tal van kunstenaars, designers en het DDW-publiek het thema The Greater Number tot leven - door groots uit te pakken, of juist door minder te doen en het klein te houden. 

Na een digitale DDW in 2020 konden we niet wachten je weer in en rondom MU te ontmoeten. En wat was het een geslaagde editie. Duizenden bezoekers interacteerden met de schermen van LAWKI–Alive, bezochten het Hara Hachi Bu dorp, dansten er (zachtjes) op mycelium, triggerden hun smaakpapillen met miso, gefermenteerde groentes en spirulina pesto, leerden alles over synthetische biologie tijdens Bio Stories en 'roesten' erop los in de MU container met SMELT & The Performance Bar. 

Wil je de fijne DDW-sfeer nog éven vasthouden? Bekijk de foto's, luister naar Arne Hendriks die in deze DDW TV aflevering in geuren en kleuren vertelt over het Hara Hachi Bu dorp of lees over LAWKI–Alive in het ED

Het DDW-circus mag de stad dan weer hebben verlaten, maar gelukkig is LAWKI–Alive nog t/m 28 november te ervaren in MU. Tijdens GLOW is de expo ook in de avonduren open en is toegang gratis. Bekijk de sneak peek - of aftermovie als je de expo al hebt bezocht - waarin het ARK team ons meeneemt in hun intrigerende werk.