Kunstroute65 - Veldhoven Creatief

Kunstroute65 - Veldhoven Creatief

Workshop 3D-printen en ontwerpen

In oktober start MU Play&Learn voor Kunstroute65 weer met een serie nieuwe workshops 3D printen en ontwerpen! Kom naar de inspiratiedag op maandag 9 oktober, kom meer te weten over de workshops en schrijf je direct in!

Wat?
Aan de slag met de handen, 3D print programma’s en 3D printen!
Samen in een fijne omgeving creatief bezig zijn met de handen, onder begeleiding van een kunstenaar maken de cursisten een eigen object gecreëerd met hergebruikte materialen en klei. Uiteraard mag een cursist ook eigen gekozen materiaal gebruiken.
Daarna laten we u kennis maken met het manipuleren van de zelfgemaakte objecten in een 3D print programma en 3D printen.

Waarom?
De gezelligheid van samen met anderen creatief bezig zijn en ook een goede kennismaking met alles wat met 3D printen te maken heeft. We werken uiteindelijk naar een mooi zelfontworpen object in kunstof dat 3D zal worden geprint en gepresenteerd zal worden.

Wie?
Veldhoven Creatief is gemaakt voor en door Veldhovenaren. Het eindresultaat zal dan ook te zien zijn in ‘t Oude Slot in Veldhoven. De kameraden groep zal vooral cursisten werven in eigen kringen. Deze cursus is bedoeld voor Veldhovenaren dus zal er ook goed op prominente plekken in Veldhoven geworven worden d.m.v. flyers.

Wanneer en waar?
Maandag 09 oktober: introductie en excursie naar MU en Makerpoint op Strijp S
(De eerste cursusdag is tevens de infomiddag waarin dieper ingegaan wordt wat voor mogelijkheden er zijn tijdens de cursus, waarbij de kunstenaars uitleg geven. Diezelfde middag kan men zich ook inschrijven voor de cursus)