MU In Real Life Thursdays: Worlding Miraculous Futures

MU In Real Life Thursdays: Worlding Miraculous Futures

Bel 040-2961663 of mail naar reservations@mu.nl

MU In Real Live Thursdays
Nu we voorzichtig de lockdown achter ons laten, biedt MU Hybrid Art House je een zomer vol culturele ontmoetingen aan op vaste donderdagavonden. Geniet van een verrassende reeks performances, films, muziek, theater, workshops en wat dit In Real Live Thursdays programma allemaal nog meer voor je in petto heeft.


Worlding Miraculous Futures
De eerste avond van ons zomerprogramma, op 11 juni, is voor Worlding Miraculous Futures, een workshop speculative world-building. Temidden van de Worlding Worlds tentoonstellling word je uitgedaagd om samen te werken en actief te onderzoeken wat voor werelden jij verbeeldt! Door te werken met geur en geluid verken je nieuwe manieren om jouw toekomst zintuigelijk te 'verwerelden'.Worlding Miraculous Futures
Donderdag 11 juni 2020
20.00-22.00
30 deelnemers max.

Lees meer over het programma

Veiligheid en reserveringen
MU heeft meer dan genoeg ruimte voor een veilige ontmoeting met de makers en andere bezoekers. Het maximale aantal bezoekers is nu nog 30, dus reserveer snel!

Bel 040-2961663 tijdens openingstijden of stuur een email naar reservations@mu.nl met het Real Live Thursdays evenement dat je bij wil wonen. Je kunt dan ook laten weten met hoeveel mensen je wil komen.

Houd er rekening mee dat alleen vrienden, partners en gezinsleden die tot hetzelfde huishouden behoren samen kunnen reserveren.

In navolging van de richtlijnen van de RIVM en GGD zijn we verplicht om de gegevens van al onze bezoekers te registreren en bewaren voor mogelijk contactonderzoek. Je krijgt hiervoor een standaard email die je ingevuld kan beantwoorden. Wij sturen je dan een bevestigingsmail, waarmee je toegang krijgt tot MU.

Onze openingstijden zijn:
maandag – vrijdag 10:00 - 18:00 uur
zaterdag 11:00 - 17:00 uur
zondag 13:00 - 17:00 uur

Lees hieronder de MU COVID-19 Bezoekvoorwaarden, Hygiëne maatregelen en Maatregelen bij gezondheidsklachten, of klik hier voor een pdf.


BEZOEKVOORWAARDEN, HYGIËNEMAATREGELEN EN MAATREGELEN BIJ GEZONDHEIDSKLACHTEN

MU COVID-19 Bezoekvoorwaarden
1. Ga niet van huis bij gezondheidsklachten. Ook niet bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging. Je bent welkom als jij en je huisgenoten ten minste 24 uur klachtenvrij zijn.
2. Reserveer vooraf via 040-296 1663 of mail naar reservations@mu.nl. Alleen toegang op vertoon van geldige bevestigingsmail met vaststaande aanvangstijd. Het is vooralsnog niet mogelijk zonder reservering MU te bezoeken.
3. Alleen bezoekers die tot een gezamenlijk huishouden behoren, zoals een gezin, partners of huisgenoten, kunnen samen reserveren. Alle overige bezoekers reserveren individueel.
4. Vermijd het openbaarvervoer waar dat kan, kom zoveel mogelijk met eigen vervoer en ga vooral naar musea in (de omgeving) van je woonplaats.
5. Graag met pin betalen.
6. Houd anderhalve meter afstand van bezoekers die niet behoren tot het eigen gezelschap.
7. Er mogen maximaal 5 bezoekers per ruimte om een kunstwerk te bekijken.
8. Voorkom samenscholing buiten MU.
9. Volg altijd de aanwijzingen van MU-medewerkers.
10. Volg altijd de hygiënemaatregelen.

MU COVID-19 Hygiënemaatregelen
1. Wil je een VR-installatie bekijken? Vraag de baliemedewerker deze vooraf te desinfecteren. Gebruik op eigen risico.
2. Koptelefoons graag zelf reinigen voor gebruik. Desinfectie is aanwezig bij MU. Gebruik op eigen risico.
3. Was je handen regelmatig, vooral na contacthandelingen op plekken waar ook anderen geweest zijn.
- In het algemeen: voordat je naar buiten gaat, als je weer thuiskomt, als je je neus hebt gesnoten, voor het eten en nadat je naar de wc bent geweest.
- In MU: was 20 seconden met water en zeep, daarna handen goed drogen met papieren handdoek. Gooi papier weg in de afsluitbare afvalbak.
4. Hoest en nies in de binnenkant van je ellenboog.
5. Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg in een afsluitbare afvalbak.
6. Was daarna je handen.
7. Schud geen handen.
8. Houd 1,5 meter afstand van anderen.

MU COVID-19 Maatregelen bij gezondheidsklachten
1. Heb je verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38 graden Celsius)? Blijf thuis!
2. Heb je verkoudheidsklachten en koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid? Blijf thuis, en dat is ook van toepassing op huisgenoten.