MU In Real Live Thursdays #4: New Skin

MU In Real Live Thursdays #4: New Skin

Bel 040-2961663 of mail naar reserveren@mu.nl

Deze voorstelling is in het Engels! 

MU In Real Live Thursdays #4: New Skin  
Terwijl we de lockdown stap voor stap achter ons laten, biedt MU Hybrid Art House je een zomer vol culturele ontmoetingen op vaste donderdagavonden. Geniet van een verrassende reeks performances, films, muziek, theater, workshops en wat dit In Real Live Thursdays programma allemaal nog meer voor je in petto heeft.

New Skin door Hannah De Meyer, een intense, feministische, ecologische solo die de verontwaardiging van onze tijd kanaliseert in een alternatief verhaal van verbondenheid met alles wat bestaat.
Taal: Engels
Entrée: €5,00, studenten €2,50
Inloop: 19.30
Begin performance: 20.00
Napraten: 20.45

We kunnen nog steeds maar 30 mensen ontvangen vanwege de 1,5 meter maatregel, dus bel snel 040-2961663 of mail ons op reserveren@mu.nl om zeker te weten dat je een plek hebt!

Een jonge generatie van anti-racistische schrijvers, klimaatactivisten, economen staat op. De eerste generatie die het economisch gezien niet beter heeft dan haar ouders. Jonge mensen die geboren worden in een kapotte wereld, rondkijken en verontwaardigd vragen: Really? Is this what you’ve left us?

Vanuit die woede gaan ze op zoek naar alternatieve verhalen over wat succes is, welvaart, een welvarende maatschappij.

"Die verontwaardiging kan een transformerende kracht zijn. Het fascineert me hoe in levensbedreigende situaties een enorme veerkracht en verbeelding wakker kunnen worden. Hoe in het hart van politieke en klimatologische dreiging vredesbewegingen ontstaan. Mensen die in het hart van onrecht en verwoesting kijken en dan toch vastberaden iets zeggen over liefde.” - Hannah De Meyer

Hannah De Meyer (1988) studeerde in 2015 af aan de Performance opleiding van de Toneelacademie Maastricht. Ze schrijft, speelt, regisseert en publiceert. Haar werk verbindt zich met de eco-feministische traditie en onderzoekt de connecties tussen vrouwelijkheid, ecologie en dekolonisatie. Ze versmelt tekst en beweging tot een eigenzinnige, hybride theatertaal.

Fotograaf cover foto: Dries Segers


Lees hieronder de MU COVID-19 Bezoekvoorwaarden, Hygiëne maatregelen en Maatregelen bij gezondheidsklachten, of klik hier voor een pdf.

BEZOEKVOORWAARDEN, HYGIËNEMAATREGELEN EN MAATREGELEN BIJ GEZONDHEIDSKLACHTEN

*MU COVID-19 Bezoekvoorwaarden

1. Ga niet van huis bij gezondheidsklachten. Ook niet bij verkoudheidsklachten, zoals
neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging.
Je bent welkom als jij en je huisgenoten ten minste 24 uur klachtenvrij zijn.
2. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden van anderen.?3. Jongeren tot 18 jaar hoeven bij elkaar geen 1,5 meter afstand te houden.?Ze moeten wel 1,5 meter afstand houden van volwassenen.?4. In sommige situaties is het moeilijk om 1,5 meter afstand te houden.?Daarom gelden er ook uitzonderingen voor hulpbehoevenden en hun begeleiders.?5. Vermijd reizen in de spits.?6. Alleen met pin betalen. ?7. Houd anderhalve meter afstand van bezoekers die niet behoren tot het eigen gezelschap. ?8. Volg altijd de aanwijzingen van MU medewerkers. ?9. Volg altijd de hygiënemaatregelen.

**MU COVID-19 Hygiëne maatregelen
1. Wil je een VR-installatie bekijken? Vraag de baliemedewerker deze vooraf te desinfecteren.
Gebruik op eigen risico.
2. Koptelefoons graag zelf reinigen voor gebruik. Desinfectie is aanwezig bij MU.
Gebruik op eigen risico.
3. Was je handen regelmatig, vooral na contacthandelingen op plekken waar ook anderen geweest zijn.
In het algemeen: voordat je naar buiten gaat, als je weer thuiskomt, als je je neus hebt gesnoten,
voor het eten en nadat je naar de wc bent geweest.
In MU: was 20 seconden met water en zeep, daarna handen goed drogen met papieren handdoek.
Gooi papier weg in de afsluitbare afvalbak.
4. Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
5. Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg in een
afsluitbare afvalbak.
6. Was daarna je handen.
7. Schud geen handen.
8. Houd 1,5 meter afstand van anderen die niet behoren tot het eigen gezelschap.

***MU COVID-19 Maatregelen bij gezondheidsklachten
1. Heb je verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38 graden Celsius)? Laat je testen. Blijf thuis.
2. Heb je verkoudheidsklachten en koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid? Laat je testen. Blijf thuis, en dat is ook van toepassing op huisgenoten.