MU zoekt een toffe collega...

MU zoekt een toffe collega...

die ook nog een Digitale Communicatie specialist is

MU ZOEKT EEN MEDEWERKER DIGITALE COMMUNICATIE
voor 24 uur per week

MU zoekt een digital wizard die precies weet welke wegen je moet bewandelen om het (potentiële) publiek van MU online te bereiken en het te gek vindt om hier zelf creatieve, pakkende content voor te maken.

WAT JE DOET
Je werk volgt het ritme van de exposities en de evenementen van MU. In aanloop naar een opening vraagt dit vooral om handen-uit-de-mouwen en een flexibele mindset. Wanneer alles eenmaal draait is er meer ruimte voor het ontwikkelen van creatieve content, strategie en het maken van plannen voor de langere termijn.
In overleg met je directe collega’s maak je evenementen aan en creëer je aansprekende animaties, tekst, foto en videomateriaal. Je post en re-post op verschillende kanalen, bent online aanwezig voor MU en alert op ontwikkelingen die voor MU van belang (kunnen) zijn. Je bent betrokken bij het inrichten van een nieuwe website en draagt bij aan het vergroten van de zichtbaarheid van MU.
Wanneer je daarbij ook nog eens strak kunt plannen, dan is dat heel mooi meegenomen!

WIE JE BENT
•    Je denkt en werkt op hbo-niveau.
•    Je hebt affiniteit met kunst & (digitale) cultuur, specifiek met hybride kunstvormen & design.
•    Je hebt een brede ervaring in social media-management en content en weet alles van platformen als Instagram, Facebook, maar ook Vimeo, LinkedIN, TikTok en Snapchat.
•    Je bent een digitale creatieveling met een goed gevoel voor beeld en hebt alle kennis in huis om creatieve online content te ontwikkelen.
•    Je weet hoe je (potentieel) publiek van MU online kunt bereiken en aanspreken.
•    Kennis en ervaring met Google Analytics is een pré.
•    Je bent flexibel, creatief en praktisch ingesteld.
•    Je kunt je zowel in het Nederlands als in het Engels uitstekend uitdrukken.

WIJ BIEDEN
•    Een veelzijdige functie tot 24 uur met gepaste salariëring.
•    Een informele en creatieve organisatie.
•    Een omgeving waarin je samenwerkt met een klein, ambitieus, dynamisch en collegiaal team.

MU IS
MU is een Hybrid Art House van en voor creatieve makers die met elkaar verkennen wat kunst kan zijn. MU kent drie pijlers: publiekspresentaties, talentontwikkeling en educatie. Ze onderzoekt, bevraagt, deelt, stimuleert talent en zwengelt de dialoog aan over de laatste ontwikkelingen in de (kunst)wereld van morgen. Hierbij werkt MU intensief samen met kunstenaars en met culturele en maatschappelijke partners in de regio, binnen- en buitenland.

MU onderschrijft de Code Culturele Diversiteit & Inclusie. In geval van gelijke geschiktheid, zullen wij de voorkeur geven aan een kandidaat die de diversiteit binnen onze organisatie vergroot.

Ga jij de uitdaging aan? Schrijf, film of laat ons op een andere overtuigende wijze weten dat je interesse hebt om het MU team te versterken. Stuur je CV en motivatie uiterlijk 19 juli 2020 naar vacatures@mu.nl

Wil je meer weten? Mail of bel dan naar angelique@mu.nl / 06-53362874 of naar gieske@mu.nl / 06-29010565

Klik hier voor de vacature in PDF