Re-Create Out Loud is terug!

Re-Create Out Loud is terug!

Dé andere talk show is bij te wonen tijdens DDW

Host, gasten, publiek, tafel, camera's, gesprekken, intermezzo – talkshows zijn doorgaans zoooo voorspelbaar... Maar niet bij MU! Hier heeft het traditionele praatprogramma aan het eind van een lange dag DDW zich in samenwerking met het What If Lab en Isolde Hallensleben ontwikkeld tot een heel nieuw fenomeen: de heruitvinding van het format door spraakmakende ontwerpers. Re-Create Out Loud: 21 – 25 oktober, van 18.00 – 19.30 uur in MU.

Verwacht tijdens Re-Create Out Loud de spotlights niet op gasten of publiek gericht maar op de decorstukken en de vele verhalen die daarachter schuilgaan. 

Zo analyseert MacGuffin op maandag de typische talkshow stageset; krijgen Arvid & Marie op dinsdag onze niet-menselijke partners aan de praat, laat Dries Depoorter op woensdag onze smartphone in ons diepere zelf kijken, maakt Adelaide Tam op donderdag een spannende date tot inzet van de avond; en stelt Tom Loois de lichamelijke ervaring van het publiek centraal op vrijdag. 

Vijf avonden in MU, van maandag tot en met vrijdag vanaf 18.00 uur stipt, alleen tijdens DDW: Re-Create Out Loud, de talkshow waar nog lang over wordt nagepraat.