We Are Public Brabant at MU

We Are Public Brabant at MU

We Are Public, het nieuwe cultuurlidmaatschap, komt naar Brabant! Inmiddels zijn ze begonnen met dat ook daadwerkelijk te realiseren. En dat betekent dat ze zo veel mogelijk culturele organisaties en instellingen warm willen maken voor We Are Public Brabant. Doe je mee, dan krijg je er bezoekers voor terug!

In totaal vinden er in de maand mei vier bijeenkomsten plaats op diverse plekken in Brabant, de vierde bijeenkomst voor de regio Eindhoven & Helmond vind op dinsdag 31 Mei van 13.00 - 15.00u plaats bij MU. 

Doe je mee? Kom dan naar de bijeenkomst. RSVP via brabant@wearepublic.nl. Geef bij het aanmelden even aan dat het om de bijeenkomst bij MU gaat!

Wat is We Are Public?
We Are Public is het nieuwe cultuurlidmaatschap: leden betalen €15 per maand en kunnen dagelijks gratis naar een cultureel evenement, geselecteerd door een redactie van cultuurprofessionals. Het levert nieuw publiek op, voor avontuurlijk aanbod. In Amsterdam bestaat dit cultuurlidmaatschap ruim anderhalf jaar; in het najaar wordt We Are Public in Brabant gelanceerd. Maar dat kunnen we niet alleen. We hebben culturele organisaties en instellingen als partners nodig!

Meer info via We Are Public