MU10 MU10 MU10 MU10 MU10

MU10

Symposium Internet en Kunstbloggen en Feest

Vrijdag 10 oktober 2008 staat in het teken van het tienjarig bestaan van MU. Gedurende de dag is er een symposium en als afsluiter ’s avonds een groot feest met uitsluitend internationaal hoog aangeschreven artiesten op de line up ...


MU10 SYMPOSIUM – INTERNET EN KUNSTBLOGGEN
14.30-18.00 uur
Locatie: Auditorium De Witte Dame

Tijdens dit Engels gesproken symposium staan internet en kunst, bloggen en vloggen centraal. Internationale gasten Regine Debatty van de spraakmakende mediakunnstblog www.wemakemoneynotart.com, de 4 jonge kunstenaars/curatoren achter www.vvork.com en Alain Bieber van de blog www.rebelart.net zullen hun praktijk en visie toelichten, waarna zij in een forum met Nederlandse kunstbloggers Jeroen Bosch (www.trendbeheer.com), Micheal Schaap (www.unitedvloggers.com) en Domeniek Ruyters (www.metropolism.com) en het aanwezige publiek van gedachten zullen wisselen.

 

MU10 FEEST
21:00-02:00 uur
Locatie: MU

Money Mark is bekend als toetsenist en schrijver voor de Beastie Boys, maar heeft ook talloze samenwerkingen met andere artiesten op zijn naam staan. Zijn laatste spraakmakende project is de soundtrack voor de Beautiful Losers documantaire, een project waar meer dan drie jaar aan gewerkt is en waarin kunstnaars als Mike Mills en Geoff McFetridge, met wie MU in de afgelopen jaren ook samenwerkte, een rol spelen. Money Mark zal dan op het MI10 feest een live-/DJ set neerzetten zoals alleen hij dat kan.

D-Fuse is een Brits VJ-collectief en een oude bekende van MU dankzij hun eerste grote Europese solo project “transmit’ bij MU in 2006. Ze vergaarden internationale faam door hun samenwerking met o.a. Beck, Swayzak en Steve Reich. Op het MU10 feest zullen ze live hun vernieuwde film ‘Latitude’ vertonen.

Jimmy Edgar is een jonge producer en DJ die oorspronkelijk uit Detroit komt. Zijn eerste album ‘Color Strip’ kwam in 2005 op het Engelse Warp Records uit en sindsdien heeft hij niet stilgezeten: een nieuwe release wordt zeer binnenkort van hem verwacht. Op het MU10 feest zal Jimmy een live set neerzetten.

Conky is één van de vele namen van de UK import manager van het toonaangevende Amsterdamse Rush Hour en Kindred Spirits en kent muziek als geen ander. Moeten we daar nog meer over zeggen?