TIMELESSTIME TIMELESSTIME TIMELESSTIME

TIMELESSTIME

MAISON the FAUX

De complexe ervaring van tijd en tijdloosheid, tijdgebrek en eeuwigheidswaarde staat centraal in TIMELESSTIME van MAISON the FAUX. Verliezen of winnen we tijd met het verstrijken van de jaren? Zit onze sterfelijkheid ons op de hielen of denken we dat maar? Maakt fysieke aftakeling ons alleen maar kwetsbaar en angstig voor de dood of is dit dé drijfveer om te creëren, te filosoferen, te geloven, te vernietigen.... ?

Deze vragen onderzoekt MAISON the FAUX met de meanderende totaalinstallatie TIMELESSTIME waarin performers de scènes op gezette tijden tot leven laten komen. Als in een story ride, zonder begin of eind, wordt het publiek meegezogen in een tijdloze ervaring van creatie en verval. Ervaar hoe tijd de essentie van makerschap en dat wat wordt gemaakt beïnvloedt. Alles verandert door het tikken van de tijd, soms snel, soms langzaam, terwijl materie en maker zelf onmiskenbaar mee veranderen.

MAISON the FAUX zijn Tessa de Boer en Joris Suk+++ Performances door Arno VerbruggenJordan Achiano en Nora Monsecour+++ Choreografie door Tatiana Matveeva+++ Geluids ontwerp door A. Crespo Barba+++ Kunst objecten door Esmay Wagemans en Dae Uk Kim.

Voorstellingen op vrijdag tussen 16:00 - 19:00 uur: 

22 sept, 29 sept, 

6 okt, 13 okt, 

3 nov, 17 nov, 24 nov 

Tijdens DDW23 zijn de voorstellingen van 14:00 tot 17:00 op; 

za 21, zo 22, wo 25, do 26, vr 27, za 28, zo 29 okt

TIMELESSTIME BEDANKT

Stimuleringsfonds creatieve industrie

FONDS21

BNG Cultuurfonds

Norma fonds
NITEVoor de meest up-to-date informatie over TIMELESSTIME kijk je op mu.nl of op onze socials.

MU wordt ondersteund door
Ministerie van OCW
Stichting Cultuur Eindhoven
Provincie Noord-Brabant
Fonds 21 Extra

Foto uitnodiging door Romy Treebusch