DDW: KunstRoute65

DDW: KunstRoute65

KunstRoute65, een programma speciaal voor gepensioneerden, organiseert op woensdag 22 oktober een gratis bustour naar MU Strijp-S en de Dutch Design Week. Deze bustour is de start van een inspirerend meerjarig programma dat actieve kunst- en cultuurbeoefening onder senioren in Eindhoven wil vergroten.
De KunstRoute65 bustour brengt deelnemers naar MU Strijp-S en Dutch Design Week. Tijdens het bezoek aan MU krijgen zij o.a. een interactieve rondleiding door de expositie ‘We Make Carpets’. Een tentoonstelling die het ambacht en concept van het tapijt maken op een moderne en geheel eigentijdse wijze vormgeeft. Een bezoek aan Dutch Design Week neemt deelnemers mee naar de expositie G/OUD in het stadhuis. Hier worden met een grote diversiteit aan projecten jong en oud bij elkaar gebracht om een nieuwe generatie senioren te ontdekken. Meer info...

Mee met de bustour?
De bustour wordt georganiseerd om senioren kennis te laten maken met KunstRoute65 en vertrekt om 13.00u vanuit ‘t Trefpunt in De Tempel. Deelname is gratis en KunstRoute65 organiseert het busvervoer van en naar ’t Trefpunt, toegang tot MU Strijp-S of Dutch Design Week en een koffie of thee op locatie. Rond 17.00u is de bus weer terug bij ’t Trefpunt.
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en aanmelden kan tot uiterlijk 8 oktober bij Shirley Hendrikse via info@kunstroute65.nl of telefoon 06 149 82 414.