Expo: Spiraling into Infinity Expo: Spiraling into Infinity

Expo: Spiraling into Infinity

Children of the Light

Duisternis is in onze ogen de afwezigheid van licht, en licht verschijnt als het begin van leven. In de indrukwekkende installatie Spiraling Into Infinity van Amsterdams kunstenaarsduo Children of the Light, ervaar je licht als vluchtige maar toch tastbare materie die speels beweegt door de nevelige expositieruimte.

Beweeg je door MU en onderzoek samen met je klas wat licht voor effect heeft: op de ruimte, op onszelf en op onze omgeving. We focussen in deze tour op het ontrafelen van licht. Ontdek en verken middels kleine doe-opdrachten en terugkerende groepsgesprekken de installatie en de lijnen van de scribble waaruit het werk is voortgekomen.

Praktische info tour
- Duur: 60-90 min*
- Voor wie: PO, VO, MBO & HBO
- Locatie: MU Hybrid Art House, Torenallee 40-06, Strijp-S Eindhoven
- Kosten voor scholen: €75,00 per groep van 15 leerlingen*
- Contact: educatie@mu.nl 

Het is ook mogelijk om de expo zelfstandig met je klas te bezoeken. Neem contact op met educatie@mu.nl voor de mogelijkheden.

We volgen bij onderwijsactiviteiten het 'Protocol voor veilig en verantwoord museumbezoek' van de Museumvereniging:
In het kader van onderwijsactiviteiten geldt een uitzondering op de coronatoegangsbewijsplicht voor jeugd tot en met 17 jaar voor de beoefening van kunst- en cultuur. Dit betekent dat bij schoolbezoeken aan musea geen coronatoegangsbewijzen nodig zijn voor leerlingen onder de 18 jaar.
Docenten en begeleiders boven de 18 jaar moeten een geldige QR-code kunnen tonen.

* Bovenstaande informatie is ter indicatie. Met het oog op de geldende COVID-19 maatregelen stellen we met de aanvrager een passend programma samen. Het kan voorkomen dat bovenstaande informatie ingehaald wordt door een nieuwe realiteit. Neem bij vragen contact op met educatie@mu.nl.