GoldLAB: workshop beeldhouwen en 3D printen

GoldLAB: workshop beeldhouwen en 3D printen

In deze workshop leert u hoe het is om als een beeldhouwkunstenaar te denken. Wij nemen u stap voor stap mee in proces van het bedenken van een idee tot het maken van een ruimtelijk beeld. U leert verschillende materialen kennen die u later kunt gebruiken bij het maken van uw ontwerp. Uzelf en iets of iemand wat u dierbaar is spelen de hoofdrol in het beeld dat u gaat maken. Denk aan uw huisdier of een dierbaar object bij u thuis.

Verder ontdekt u in deze workshop alles over 3D scannen en printen. Door 3D printen en scannen is het mogelijk om op iedere plek en op ieder moment een product te produceren. Het is een technologie met heel veel nieuwe toepassingen, vergelijkbaar met een digitale beeldhouwer. Met een druk op de knop verandert de 3D printer een idee in een ruimtelijk (geprint) object. In deze workshop ziet u met eigen ogen hoe het werkt. En u heeft de kans om het zelf te gebruiken! O.a. tijdens de excursie naar een 3D werkplaats. Het 3D geprinte beeld mag u mee naar huis nemen!

Aanmelden
Deze workshop is helaas vol, inschrijven is niet meer mogelijk. Houd de website van kunstroute65 in de gaten voor nieuweworkshops!

Zijn de kosten een probleem voor u? Misschien komt u in aanmerking voor de Meedoenbijdrage van Gemeente Eindhoven. Klik hier voor meer informatie en het aanvraagformulier.