Meet Me @ MU #5

Meet Me @ MU #5

MU als alternatief klaslokaal

Op woensdag 28 augustus organiseert MU Play&Learn een inspirerende sessie bij de expositie Computer Grrrls, voor en door het onderwijs. Maak kennis met MU als alternatief klaslokaal en laat je informeren over de mogelijkheden die MU Play & Learn jou en je collega’s, leerlingen en studenten biedt. Ga spelenderwijs op onderzoek uit in de expositie Computer Grrrls. Laten we samen leren. Play & Learn!

Ada Lovelace, de Eniac Girls en de dames die Nazi-codes kraakten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zonder deze vrouwen zou het internet van nu niet zijn wat het is. Toch blijven ze in de geschiedenisboeken opvallend afwezig. Computer Grrrls toont werk van 23 internationale kunstenaars - hackers, makers en collectieven - die met hun kunst bijdragen aan het herschrijven van de geschiedenis over technologie. Van 20 juli tot en met 6 oktober te zien bij MU.

Over MeetMe@MU
Zelf je klas begeleiden tijdens een bezoek aan MU? Dat kan! We verzorgen bij elke expositie een rondleiding voor docenten die met hun klas naar MU willen komen. Tijdens deze rondleiding is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en tips te geven. Natuurlijk geeft MU alle informatie die nodig is om samen met je leerlingen de tentoonstelling te bezoeken. 

Kom je terug met je klas? Dan mogen de leerlingen gratis de expositie bezoeken en betalen jij en collega de reguliere entreeprijs voor volwassenen. Een kunstzinnige ontdekkingsreis voor jou en al je leerlingen voor 10 euro? Het kan bij MU! 

Wanneer woensdag 28 augustus, 16.00  - 17.30
Duur ca 90 min
Voor wie  docenten Primair Onderwijs, Voortgezet onderwijs en hoger onderwijs
Locatie  MU Strijp-S, Torenallee 40-06 Eindhoven
Kosten docentenrondleiding gratis
Vooraf aanmelden via educatie@mu.nl

Voor docenten reserveren we bij elke opening een aantal plekken op de gastenlijst. Mail naar educatie@mu.nl om een plek op de gastenlijst te claimen.