Uitgesteld - Meet Me @ MU #7

Uitgesteld - Meet Me @ MU #7

MU als alternatief klaslokaal

In verband met de maatregelen rondom COVID-19 zal Meet Me @ MU geen doorgaan vinden. 

Juist in deze tijden is de noodzaak en zijn de mogelijkheden van het vormgeven van eigen werelden invoelbaar. We zijn hard aan het werk om een online beleving van de expo mogelijk te maken. Onderwijsmakers die benieuwd zijn wat dit voor hun lessen kan betekenen, kunnen uiteraard op gepaste afstand contact opnemen met educatie@mu.nl.


Opent nieuwe werelden voor gamers en theaterstudenten
Als je een wereld kon bouwen, hoe zou deze er dan uit zien? In de expo Worlding Worlds blijkt ’werelden' een werkwoord. Science fiction, architectuur, performance en games zijn voor de deelnemende kunstenaars manieren om alternatieve werkelijkheden te verbeelden. Tussen 20 maart en 24 mei openen zich bij MU spannende en totaal verschillende werelden in Worlding Worlds! Wereld je mee?

Ontdek de expositie tijdens een inspirerende tour voor docenten en educators op 2 april. Ontmoet andere onderwijsmakers en ga met MU Play&Learn in gesprek over vakoverstijgende toepassingen van werelden (ja, als werkwoord). MU geeft je na afloop alle informatie mee, zodat je zelfstandig de expositie met je klas kunt bezoeken. 

Over MeetMe@MU
Zelf je klas begeleiden tijdens een bezoek aan MU? Dat kan! We verzorgen bij elke expositie een rondleiding voor docenten die met hun klas naar MU willen komen. Tijdens deze rondleiding is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en tips te geven. Natuurlijk geeft MU alle informatie die nodig is om samen met je leerlingen de tentoonstelling te bezoeken. 

Kom je terug met je klas? Dan mogen de leerlingen gratis de expositie bezoeken onder begeleiding van hun eigen docent. In verband met de beschikbaarheid van de ruimte, is dit alleen mogelijk indien de klas vooraf is aangemeld via educatie@mu.nl.

Wanneer donderdag 2 april 16.00 - 17.30
Voor wie  docenten Primair Onderwijs, Voortgezet onderwijs en vervolgonderwijs
Locatie  MU Strijp-S, Torenallee 40-06 Eindhoven
Kosten docentenrondleiding gratis
Vooraf aanmelden via educatie@mu.nl