Meet Me @ MU: EARTHSHRINE

Meet Me @ MU: EARTHSHRINE

18 mei van 16:00 - 17:30

Een nieuwe expositie betekent dat het weer tijd is voor een Meet Me @ MU! Ontdek op 18 mei van 16.00 – 17.30 samen met andere docenten en educatoren de tentoonstelling. Tijdens een rondleiding vertellen we je meer over het werk van Jasper Griepink, en hoe je de verdieping opzoekt met leerlingen van verschillende leeftijden. Zodat je met voldoende achtergrondinformatie zelfstandig de expo kunt komen ervaren met je klas. Daarnaast is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en tips uit te wisselen. Meld je van tevoren aan door een mailtje te sturen naar educatie@mu.nl.

Kom je terug met je klas? Dan bezoeken je leerlingen de expo gratis onder begeleiding van hun eigen docent. In verband met de beschikbaarheid van de ruimte, is dit alleen mogelijk indien de klas vooraf is aangemeld via educatie@mu.nl.

Wanneer: woensdag 18 mei 16:00-17:30 | Voor wie: (toekomstige) docenten PO, VO en vervolgonderwijs | Locatie: MU Strijp-S, Torenallee 40-06 Eindhoven | Kosten: gratis

Over Meet Me @ MU
Zelf je klas begeleiden tijdens een bezoek aan MU? Dat kan! We verzorgen bij elke expositie een rondleiding voor docenten die met hun klas naar MU willen komen. Tijdens deze rondleiding is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en tips te geven. Natuurlijk geeft MU alle informatie die nodig is om samen met je leerlingen de tentoonstelling te bezoeken.