Meet Me @ MU: Real Feelings

Meet Me @ MU: Real Feelings

2 juni 16.00 - 17.30

Er komt een nieuwe expo aan, wat betekent dat het weer tijd is voor een Meet Me @ MU! Ontdek Real Feelings, waarin 20 internationale kunstenaars prikkelende vragen rondom emoties en technologie onderzoeken, tijdens een inspirerende tour voor docenten en educators. Ontmoet andere onderwijsmakers en ga met MU Play&Learn in gesprek over de invloed en mogelijkheden van technologie - nu en in de toekomst. MU geeft je na afloop alle informatie mee, zodat je zelfstandig de expositie met je klas kunt bezoeken. 

Over Meet Me @ MU
Zelf je klas begeleiden tijdens een bezoek aan MU? Dat kan! We verzorgen bij elke expositie een rondleiding voor docenten die met hun klas naar MU willen komen. Tijdens deze rondleiding is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en tips te geven. Natuurlijk geeft MU alle informatie die nodig is om samen met je leerlingen de tentoonstelling te bezoeken.

Kom je terug met je klas? Dan mogen de leerlingen gratis de expositie bezoeken onder begeleiding van hun eigen docent. In verband met de beschikbaarheid van de ruimte, is dit alleen mogelijk indien de klas vooraf is aangemeld via educatie@mu.nl.

Wanneer: woensdag 2 juni 16.00 - 17.30 | Voor wie: docenten PO, VO en vervolgonderwijs | Locatie: MU Strijp-S, Torenallee 40-06 Eindhoven | Kosten: gratis
Meld je vooraf aan via Eventbrite