Meet Me @ MU: Spiraling into Infinity

Meet Me @ MU: Spiraling into Infinity

23 maart van 18:00-20:00

‘Je hebt licht nodig om te groeien…’ – eerstejaars student St Lucas

In de afgelopen weken hebben we van leerlingen en studenten prachtige reacties gekregen op Spiralling into Infinity. We zien dat het goed doet om weer samen iets te ondernemen en beleven. Even een moment van verstilling, zonder hectiek, leerachterstanden of andere druk van buitenaf.

We nodigen je graag op woensdag 23 maart van 18.00 - 20.00 uit om de expo te komen ervaren: eerst alleen en vervolgens, met genoeg kennis op zak, samen met je leerlingen.

Daarnaast bespreken we deze avond het digitale spel Ourspace, en grijpen we het moment aan om een bezoek in een breder kader te plaatsen. Hoe kunnen we kunstonderwijs gebruiken om de draad weer op te pakken na corona? Kunnen we iets doen om de druk van de leerachterstanden (letterlijk en figuurlijk) te verlichten?

Wanneer: woensdag 23 maart 18:00-20:00 | Voor wie: (toekomstige) docenten PO, VO en vervolgonderwijs | Locatie: MU Strijp-S, Torenallee 40-06 Eindhoven | Kosten: gratis. Reserveer een plek via Eventbrite of mail naar educatie@mu.nl.

Over Meet Me @ MU
Zelf je klas begeleiden tijdens een bezoek aan MU? Dat kan! We verzorgen bij elke expositie een rondleiding voor docenten die met hun klas naar MU willen komen. Tijdens deze rondleiding is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en tips te geven. Natuurlijk geeft MU alle informatie die nodig is om samen met je leerlingen de tentoonstelling te bezoeken.

Kom je terug met je klas? Dan mogen de leerlingen gratis de expositie bezoeken onder begeleiding van hun eigen docent. In verband met de beschikbaarheid van de ruimte, is dit alleen mogelijk indien de klas vooraf is aangemeld via educatie@mu.nl.