MeetMe@MU #8

MeetMe@MU #8

MU als alternatief klaslokaal

30 september 16:00 uur - MeetMe@MU #8

Van 18 september tot 22 november is bij MU de nieuwe expo Self Design Academy te zien. Geïnspireerd door de ongekende populariteit van de zelfhulpindustrie onderzoeken 18 kunstenaars en designers hoe we onszelf kunnen definiëren, begrijpen en ontwerpen.

Ontdek de expositie tijdens een inspirerende tour voor docenten en educators op 30 september. Ontmoet andere onderwijsmakers en ga met MU Play&Learn in gesprek over de maakbaarheid van het zelf. MU geeft je na afloop alle informatie mee, zodat je zelfstandig de expositie met je klas kunt bezoeken. 


Over MeetMe@MU
Zelf je klas begeleiden tijdens een bezoek aan MU? Dat kan! We verzorgen bij elke expositie een rondleiding voor docenten die met hun klas naar MU willen komen. Tijdens deze rondleiding is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en tips te geven. Natuurlijk geeft MU alle informatie die nodig is om samen met je leerlingen de tentoonstelling te bezoeken. 

Kom je terug met je klas? Dan mogen de leerlingen gratis de expositie bezoeken onder begeleiding van hun eigen docent. In verband met de beschikbaarheid van de ruimte, is dit alleen mogelijk indien de klas vooraf is aangemeld via educatie@mu.nl.

Wanneer woensdag 30 september 16.00 - 17.30
Voor wie  docenten Primair Onderwijs, Voortgezet onderwijs en vervolgonderwijs
Locatie  MU Strijp-S, Torenallee 40-06 Eindhoven
Kosten docentenrondleiding gratis
Vooraf aanmelden via educatie@mu.nl