MU Intro | Sint Lucas online magazine & LichtIn 2013 MU Intro | Sint Lucas online magazine & LichtIn 2013 MU Intro | Sint Lucas online magazine & LichtIn 2013 MU Intro | Sint Lucas online magazine & LichtIn 2013

MU Intro | Sint Lucas online magazine & LichtIn 2013

Honderden eerstejaars maken online magazine in estafette workshop van een week.De scholen en opleidingen zijn weer begonnen en dus we hebben vorige week bij MU vol in de introductieweken gezeten. Op donderdag 22 augustus kregen we bezoek van een hoop eerstejaars studenten van de TU, Design Academy en de Fontys in Eindhoven.

Afgelopen week hebben we vijf dagen lang alle eerstejaars studenten, 420 in totaal, van het Sint Lucas Eindhoven over de vloer gehad voor een speciale workshop week. N.a.v. het eigen magazine dat curator Thomas Marecki heeft, Lodown magazine, zijn we met de studenten samen een eigen online magazine gaan maken over het transport van de toekomst. Mulofic magazine, ontstaan door het samenvoegen van MU, Lodown & Traffic, is volgens een estafette principe tot stand gekomen. Op maandagochtend is dus de basis gelegd door de eerste groep en op vrijdag is het magazine afgerond door de laatste groep. Het is een visueel magazine met een enorme diversiteit aan visies en ontwerpen. Van vliegende Nike Airs tot het scannen, mailen en printen van complete kippen. Sommige studenten hadden een duidelijke visie in tekst en beeld, anderen verwerkten het transport van de toekomst in een logo of collage.

Nieuwsgierig geworden? Het online magazine vind je hier.