MU Kijkwijzer

MU Kijkwijzer

MU KIJKWIJZER.

Samen met Kunst Uit Het Vuistje heeft MU een kijkwijzer ontwikkeld voor CKV leerlingen die op eigen houtje MU willen bezoeken. Het schrijven van een recensie over de verplichte individuele buitenschoolse activiteit wordt hiermee een stuk makkelijker. Maar de kijkwijzer is ook uitermate geschikt als klassikaal hulpmiddel voor een CKV bezoek aan MU. De MU ervaring nòg leuker en zinvoller!
De kijkwijzer functioneert als een gids voor MU en neemt je aan de hand van diverse vragen mee door de tentoonstelling, maar vertelt je ook wat over MU zelf. Het brengt verdieping aan het bezoek en laat de leerlingen wat langer stilstaan bij de werken om zo de vragen te kunnen beantwoorden.
De MU kijkwijzer is verkrijgbaar aan de MU balie en kost €2,-. Voor docenten is er de mogelijkheid een proefexemplaar aan te vragen via de mail of mee te nemen na een bezoek aan MU. Betalen via Cultuurkaart kan ook. De kijkwijzer is heel eenvoudig als lesmateriaal te gebruiken door het correctiemodel voor docenten, wat na verificatie te verkrijgen is via de website van Kunst Uit Het Vuistje.

Voor meer informatie of het aanvragen van een proefexemplaar mailt u naar educatie@mu.nl