MU Play&Learn aanvullende COVID-19 voorwaarden

MU Play&Learn aanvullende COVID-19 voorwaarden

Voor de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers

Het is ondanks de COVID-19 maatregelen nog steeds mogelijk om MU te bezoeken met je studenten of leerlingen. Dit kan in de vorm van een bezoek aan onze exporuimte op Strijp S of middels een virtuele tour door een van onze rondleiders. Meer informatie over een fysieke of virtuele tour kun je opvragen door contact op te nemen met educatie@mu.nl. (laatste update: 19 oktober)

Een bezoek aan de expo start met een gezamenlijke introductie, daarna gaan de leerlingen in kleine groepen of individueel aan de slag met enkele van de 18 werken in de tentoonstelling. Tot slot is er een gezamenlijke afronding. 

Bij een bezoek aan MU gelden de algemene MU COVID-19 bezoekvoorwaarden, hygiënemaatregelen en maatregelen bij gezondheidsklachten. Je kunt deze hier vinden. Voor educatieve groepen gelden naast de algemene MU COVID-19 voorwaarden de volgende aanvullende voorwaarden:

1. Leerlingen en begeleiders zijn verplicht om een mondmasker mee te nemen en deze te dragen tijdens het bezoek.
2. Er mogen maximaal 3 leerlingen bij een werk staan.
3. Leerlingen en begeleiders dragen zorg voor 1,5 meter afstand tussen henzelf en andere bezoekers van MU.
4. Voorafgaand aan het bezoek stuurt de school of opleiding een namenlijst (voor- en achternamen) van de leerlingen die aanwezig zijn.
5. Voor alle groepen geldt een maximum groepsgrootte van 15 leerlingen of studenten. 
6. Voor groepen die zelfstandig de expo bezoeken (geen rondleiding) geldt ook een maximale groepsgrootte van 15 leerlingen. De docent draagt zorg dat bij elk werk maximaal 3 personen staan en dat er afstand gehouden wordt tot bezoekers en medewerkers van MU.