MU Play&Learn aanvullende COVID-19 voorwaarden

MU Play&Learn aanvullende COVID-19 voorwaarden

Voor de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers

Vier dagen na de opening van Evolutionaries moesten we onze deuren helaas alweer sluiten als gevolg van de meest recente COVID-19 maatregelen. Zoals het er nu naar uitziet mogen we op 20 januari open. Kun je MU niet zo lang missen? Niet getreurd! Online valt er de komende tijd nog van alles te zien. 

MU Play&Learn en De Creatieve Code hebben een uitgebreid online programma: van virtuele tours tot online workshops. Neem contact op met educatie@mu.nl om de mogelijkheden te bespreken. 
Daarnaast presenteren we via Vimeo drie interviews met de winnaars van de BAD Award 2020. Filmmaker Isolde Hallensleben, samen met Wouter Sessink and Willem Sluyterman van Loo, neemt je mee in de intrigerende biokunst projecten van Dasha Tsapenko, Sissel Marie Tonn en Nadine Botha. Vanaf begin 2021 komt er elke week een nieuw interview online met BAD Award winnaars van voorgaande jaren. Alle geïnterviewde kunstenaars nemen dit jaar deel aan de '10 jaar BAD Award' expo Evolutionaries.

Zodra een fysiek bezoek weer toegestaan is, gelden de volgende voorwaarden:
(laatste update: 7 januari 2021)
Een bezoek aan de expo start met een gezamenlijke introductie, daarna gaan de leerlingen in kleine groepen of individueel aan de slag met enkele van de 18 werken in de tentoonstelling. Tot slot is er een gezamenlijke afronding. 

Bij een bezoek aan MU gelden de algemene MU COVID-19 bezoekvoorwaarden, hygiënemaatregelen en maatregelen bij gezondheidsklachten. Je kunt deze hier vinden. Voor educatieve groepen gelden naast de algemene MU COVID-19 voorwaarden de volgende aanvullende voorwaarden:

1. Leerlingen en begeleiders zijn verplicht om een mondmasker mee te nemen en deze te dragen tijdens het bezoek.
2. Er mogen maximaal 3 leerlingen bij een werk staan.
3. Leerlingen en begeleiders dragen zorg voor 1,5 meter afstand tussen henzelf en andere bezoekers van MU.
4. Voorafgaand aan het bezoek stuurt de school of opleiding een namenlijst (voor- en achternamen) van de leerlingen die aanwezig zijn.
5. Voor alle groepen geldt een maximum groepsgrootte van 15 leerlingen of studenten. 
6. Voor groepen die zelfstandig de expo bezoeken (geen rondleiding) geldt ook een maximale groepsgrootte van 15 leerlingen. De docent draagt zorg dat bij elk werk maximaal 3 personen staan en dat er afstand gehouden wordt tot bezoekers en medewerkers van MU.