Self Design Ateliers kennissessie

Self Design Ateliers kennissessie

@ Parktheater Eindhoven

Studenten van het Summa college gingen de afgelopen weken samen met kunstenaars Zwermers, Emma Verhoeven en Nienke Huitenga & James Bryan Graves aan de slag met het thema mentale gezondheid. In drie Self Design Ateliers verkenden ze hun binnenwereld, en ontwikkelden samen een tool, interventie of workshop, om met leeftijdsgenoten in gesprek te gaan over onderwerpen als kwetsbaarheid, prestatiedruk en jezelf durven zijn. 

De sessies hebben interessante richtingen en waardevolle inzichten opgeleverd, die we graag met je delen! Dit doen we in een aantal interactieve sessies met de kunstenaars. Verder is er ruimte om het gesprek aan te gaan over wat er verder nog nodig is om deze soms lastige onderwerpen bespreekbaar te maken. Zo leveren we een bijdrage aan de mentale weerbaarheid van jongeren. 

Waar: Parktheater | Wanneer: dinsdag 10 mei | tijd: 15.00 - 17.00 (borrel na afloop) | Entree: gratis, reserveer hier je ticket 

Het project is een samenwerking tussen social designer Marleen van Bergeijk, MU en Parktheater Eindhoven, ontstaan vanuit een oproep van Cultuur Eindhoven. Voor MU is dit praktisch onderzoek onderdeel van het nieuwe educatieprogramma Het Creatieve Lichaam, mede mogelijk gemaakt door Fonds 21.